Kategoriat
Politiikka

Yle heivaa ehdokkaat vaalitenteistä

(ISO PAJA) Yleisradio ei aio tulevissa presidentinvaaleihin liittyvissä keskusteluissa kutsua studioon lainkaan ehdokkaita. Vaalit 2006 -ohjelmasarjaa toimittava Juho-Pekka Rantala on tyytyväinen työnantajansa ratkaisuun.
”Ehdokkaiden vastaukset häiritsevät selvästi hyvin rakennettua ohjelmarunkoa. Eikä siinä paljon ehdi vastauksia kuuntelemaan kun esittää vastakysymyksiä. Kyllä tässä on kansan valistaminen pääosassa, ei siihen auta jonkun poliittisen broilerin tulla heterouttaan todistelemaan”, Rantala selventää.
Tulevissa ohjelmissa Rantalan viereen studioon raahataan suuri musta hevonen leikkisäksi vitsiksi. Sauli Niinistöä esittää kuitenkin valkoinen moukka. Luvassa on tiukkojen kysymysten lisäksi myös toimittajan steppausta, toimittajan laulua sekä toimittajan imitaatio Leif Salménista.

26 vastausta aiheeseen “Yle heivaa ehdokkaat vaalitenteistä”

Presidenttiehdokkaat ovat varmasti kiusanneet Juho-Pekkaa pienenä. Siksi se on tuollainen. Ei kai se muuten voisi olla tuollainen…

Ihan hirveä se akka siinä Ylen vaalikeskustelussa. Enkä tällä kertaa tarkoita Hautalaa taikka Halosta.

Ehkä juur parasta huumoria vähään aikaan – tuo toimittaja katoaa takuulla pressanvaalien jälkeen.

Minä en äänestä ketään, ja valitan sitten kuinka ”Suomen kansa on tyhmää, ja meni valitsemaan väärän pressan”. Niih!

tehkää meille vaalikone. mieluusti sellainen jossa on minun presidenttiehdokkaani,aivovammainen vapaapainija T. Halme, jota ei valitettavasti virallisten tahojen vaalikoneista löydy

Ei kai ensimmäinen tentti osunut Lehden arkaan paikkaan? 😉 Rantalan rakkikoiramainen käyttäytyminenhän soveltuu mainiosti ”vallan vahtikoira”-rooliin. Rantalan ylenpalttinen mutta tasapuolinen kriittisyys saattaa ravistaa niitäkin ajattelemaan, jotka ovat jo ennakolta jämähtäneet johonkin ehdokkaaseen. Lehdellä olisi paljon opittavaa häneltä. Siitä voidaan tietysti keskustella, annetaanko ehdokkaille tarpeeksi aikaa kunnollisiin vastauksiin, ja onneksi on tyyliltään perinteisempiäkin tenttejä (MTV3, radio).

Vielä kun Lehti hankkii itselleen samanlaisen kampauksen kuin toimittaja Johanna Saukkomaa, niin hyvä tulee.

Meillä kaikilla on paljon opittavaa Vastarannan Kiiskeltä, ainakin hänen itsensä mielestä.

Voisin ehkä sanoa jotakin siitä, että pitäisi käydä asioiden eikä ihmisten kimppuun, mutta kaikesta päätellen Ontrei Ruokokoski ei näe toisten ihmisten herjaamisessa mitään väärää, joten mitäpä hyötyä siitä olisi.

Vasemmalla on kaksi isompaa koloa mikrofonille, sitten on kaksi pylpyrää äänille (tai säädölle) ja sitten on toisessa päässä neliön muotiset napukat. Merkki voi olla mikä hyvänsä, niitä voi olla yksi/laite mutta jos laitteita on enemmän niin sitten useampi/usea laite.

Ei kai kommenttini osunut Vastarannan Kiisken arkaan paikkaan? 😉 Ylhäiseksi keskustelun sääntöjä asettavaksi auktoriteetiksi asettuminen antaa helpon keinon kuitata poikkipuoliset kommentit jotka eivät sovi teflon-kuoren sisälle jämähtäneeseen maailmankuvaan ja jota ei mikään eikä kukaan pääse ravistamaan.

Pitäisikö minun muuttaa käyttäytymistäni ja uskomuksiani ihan vain siksi, että Ontrei Ruokokoski sanoo niin, ilman mitään asiaperusteita? Ja jos en niin tee, niin se on osoitus maailmankuvani jämähtäneisyydestä? Tuota minä kutsuisin auktoriteetiksi asettumiseksi. Herjauksista (ja jos väität etteivät väitteesi ole herjausta, niin osoita sitten, mille ne perustuvat) ei kenenkään tarvitse välittää – ollakseen välinpitämätön niitä kohtaan ei tarvitse asettua ”ylhäiseksi keskustelun sääntöjä asettavaksi auktoriteeksi”.

”Juho-Pekka Rantalan pitäisi vetää kaikki presidenttikandidaateillevittuiluohjelmat”, toteaa Juho-Pekka Rantala, joka on sitä mieltä, että hän ainoastaan tietää mikä on poliittinen broileri. ”Kyllä minä tiedän, mikä on poliittinen broileri. Sellainen on esimerkiksi [minkä tahansa presidenttiehdokkaan nimi tähän]”, Juho-Pekka Rantala toteaa.

Poliittinen broileri = [minkä tahansa poliittisen toimittajan nimi tähän].
Vakavasti ottaen: J-P Rantala johtaa galluppeja juuri nyt.

Päivän annokset: Poliittista broileria omassa liemessään ja kokoomustaa hevosmakkaraa. Palanpainikkeeksi salmiakkisossua. Nam sekä pam.

Kyllä ne tuottajat tietää. Korvola sai poliittisten broilerien käristyksellä n. 500 000 – 750 000 katsojaa. Korvolan sopii hykerrellä, koska nyt ei Ylen poliittinen toimitus ainakaan muistuta Putinin valtakunnan vastaavaa.
No, vittuuks tässä. Varsinainen asiani oli se, että äänestän tissejä. Juho-Pekka Rantalalla ei ole tissejä. Minulla on pienoiskivääri.

Ensimmäiset Sipoon metsissä Suuren Kutunluun ulkomainoksiin törmänneet ovat jo päätyneet suljetulle osastolle. Vasta hiljattain havahtuneen presidenttikanditaatin myöhässä käynnistynyt kampanja on siis saanut hyvän startin, mutta missä viipyy tv-haastattelukutsu? Kyseessä on kuitenkin sen tason ehdokas, ettei Nukkuvien puolue saa vastaavaa ehdolle (tähtien asemasta riippuen) 20-2000 vuoteen! Saisivat Ylellä lakata hoilaamasta Ave Mariaa ja nähdä unissa, miten Suomen tulevaisuuden kuuluu olla.
Wannabe-kommari -porvarin jo esittämät epäilyt ehdokas Kutunluun ulkomaalaisuudesta kuitattakoon demonisulttaanin pillien piipityksellä. Myöskään Kalliksen äkillisellä sydänkohtauksella ei ole mitään yhteyttä kunnioitettuun ehdokkaaseemme, todetaan Kutunluun vaalikulttitoimistosta.

Ehdokkaiden sijaan kiinnostaa enemmän he, jotka eivät kuulu niin sanottuihin ”liikkuviin äänestäjiin”. Miten he siirtyvät äänestyspaikoille? Miten homma hoidettiin ennakkoäänestyksessä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Luvattomaan tv:n katseluun ei odotettavissa hinnankorotusta

(ISOPAJA) Luvaton tv:n katselu pysyy 2006 todennäköisesti samanhintaisena kuin tänäkin vuonna, lupailee Viestintävirasto. Tällä hetkellä luvattoman tv:n katselun hinta on...

Close