Kategoriat
Kotimaa

Luvattomaan tv:n katseluun ei odotettavissa hinnankorotusta

(ISOPAJA) Luvaton tv:n katselu pysyy 2006 todennäköisesti samanhintaisena kuin tänäkin vuonna, lupailee Viestintävirasto. Tällä hetkellä luvattoman tv:n katselun hinta on nolla euroa vuodessa. Hintaa on viimeksi tarkistettu vuoden 2002 alussa, jota ennen maksun suuruus oli nolla markkaa.
Viestintäviraston mukaan korotuspaineita ei ole, vaan Yleisradion kulurakenne kestää nykyisenkin tason. ”Persaukisiahan tässä ollaan, mutta väliportaan hallinto on sentään meillä ehdottomasti maailman suurin”, katsoo Ylen hallintouutispäällikköosaston varapäällysmiesvastaava Hannes Dirika.

4 vastausta aiheeseen “Luvattomaan tv:n katseluun ei odotettavissa hinnankorotusta”

Ylen uudessa musiikkitalossa on luvassa piraattimusiikin konsertti, Dj:t Lepajou-jou ja Smert-hoax soittavat kuumia kipaleita vastapoltetuilta kiekoilta. Liput työkkäristä, kahden prosentin ale katkaistua YLE:n työntekijäkorttia vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ankeat puujalkasähkeet torstaiksi

Petoeläinkanta kiistan kohteena - Suomen ja EU:n välille on leimahtanut ankara kiista maamme sasikannan koosta. Komission mielestä sasien pitäisi antaa...

Close