Kategoriat
Sää

Hanna Pakarinen voitti Idols-kisan

(LAVAOLEVAISUUS) Lupaava nuori naislaulaja Hanna Pakarinen on voittanut vuoden 2005 Idols-kisan. Pakarinen löi sunnuntaisessa finaaliäänestyksessä ylivoimaisesti muut kilpailijat Ilkka Jääskeläisen ja Katri Ylanderin.
”Lavaoleminen”, totesi Jarkko Valtee.
Voittoa pidettiin Idols-piireissä yllättävänä, sillä edelliskerran ykkönen Pakarinen ei edes osallistunut mittelöön tänä vuonna, vaan kävi vain laulamassa ohjelmasarjan aikana pikimmiten yhden kappaleen. Mutta menestystä osattiin myös odottaa, sillä muiden kisaajien tasoksi arvioitiin lähinnä ”vitun paska” tai ”no olipas se karseaa ölinää”.
”Ajattelen, siis lavaolen”, jatkoi Valtee.
”No hei, kamoon, joku parimetrinen 10-vuotiaiden tyttöjen suosikki tai sitten Huittisten Seken seinäruusu, jotka ovat törmänneet sävellajiin ehkä kerran vahingossa, mutta unohtivat sen osoitteen samantien. Niistäkö jotain lavatähtiä? Ei tässä elämässä”, pohti Idols-tuomaristo sen jälkeen, kun heidän ei enää tarvinnut yrittää miellyttää keski-iältään kahdeksanvuotiasta studioyleisöä.
”Lavaolla vai eikö lavaolla?” katsoi Valtee.
Jääskeläisen ja Ylanderin ainoiksi hyviksi puoliksi katsottiin kuitenkin kyky elehtiä uskottavasti taustanauhan edessä sekä se, että he ovat sentään ”kunnon vaaleaihoisia arj…suomalaisia”.
”Aikuinen nainen mä lavaoon”, paalutti Valtee.

6 vastausta aiheeseen “Hanna Pakarinen voitti Idols-kisan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Useita joululauluja asetettu esityskieltoon siveettöminä

(VALKOINEN SUOMI) Monet tutut joulun sävelmät jäävät tänä vuonna kuulematta. Yleisradio ja valtionkirkko ovat asettaneet useita perinteisiä joululauluja esityskieltoon niiden...

Close