Kategoriat
Seksivau

Idols-tuomaristo lataamoon

(DISNEYLAND) Äskettäin päättynyt Idols-kilpailu on osoittautunut odotettua raskaammaksi koettelemukseksi osallistujilleen. Pahimmat henkiset vauriot on Lehden tietojen mukaan saanut kisan tuomarinelikko, jonka jäsenistä kolme kiidätettiiin välittömästi finaalilähetyksen loputtua sairaalahoitoon. Lääkäreiden mukaan heidän tilansa on erittäin vakava.
”Todennäköisesti kukaan heistä ei kykene enää koskaan kuuntelemaan musiikkia tai muodostamaan säveliä itse. Heidän sävelkorvansa ovat täysin tuhoutuneet, ja myös aivojen otsalohkolle on aiheutunut pahoja vammoja”, kertoi HYKS:n ylilääkäri Toivo Kärki.
”Lintujen lentävän nään…Unohda en. Unohda en. Unohda en…Tahtoisin myös vapauteen…Unohda en”, hourivat Kim Kuusi ja Jone Nikula duettona suljetun osaston ovien takaa. etenkin Nikulan diagnoosi on lohduton, sillä hän osallistui kisaan jo toistamiseen.
Kaksikon tila on kuitenkin Kärjen mukaan vielä kohtalaisen hyvä, sillä Jarkko Valtee ei tiettävästi pysty muuhun kuin toistamaan spastisesti sanaa ”lavaoleminen”. Ainoana tuomareista kovalta kohtalolta välttyi Nina Tapio, jonka onneksi koitui lääkäreiden mukaan täydellinen irrallaanolo todellisuudesta.

2 vastausta aiheeseen “Idols-tuomaristo lataamoon”

Idiotseja seuranneen vähän yli miljoonan suomalaisen joukossa ei sen sijaan ole havaittu mitään ohjelman aiheuttamia vaurioita, kun aivolohkot ja sävelkorva ovat olleet jo valmiiksi tuhoutuneet saippuasarjojen katselun ja tangomarkkinoiden, iskelmämusiikin ja euroviisujen kuuntelemisen takia.

Kun termi ”iskelmä” oli lyhenne sanasta ”itkeskelmä”, niin samoin termi ”idols” on lyhennelmä sanoista ”idiot dolls”. Pyrkimys tällaisiin lyhyisiin, mutta iskeviin rauniomuotoihinhan on tuttu esim. muinaisesta Neuvostojargonista sekä G.Orwellin teoksesta 1984.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hanna Pakarinen voitti Idols-kisan

(LAVAOLEVAISUUS) Lupaava nuori naislaulaja Hanna Pakarinen on voittanut vuoden 2005 Idols-kisan. Pakarinen löi sunnuntaisessa finaaliäänestyksessä ylivoimaisesti muut kilpailijat Ilkka Jääskeläisen...

Close