Kategoriat
Kotimaa

Uusi kohumainoskampanja kuohuttaa kansaa

(HARBIN) Suomalaiset ehtivät hädin tuskin toipua skandaalimaisesta ns. koiranmyynti-mainoskampanjasta, kun torstaina suurten kaupunkien katukuvaan ilmestyi jälleen lisää häkellyttäviä mainoksia.
Tällä kertaa lipukkeet eivät yllytä myymään koiria turkiksiksi Aasiaan, vaan ne julistavat suureen ääneen Myy tyttäresi Kiinaan!
”Vuosikymmeniä Kiinassa jatkunut poikalasten suosiminen on johtanut siihen, että monin paikoin miehiä voi olla jopa kaksinkertainen määrä naisiin verrattuna. Tämä demografinen vääristymä uhkaa maan tulevaisuutta. Auta siis Kiinaa ja myy tyttäresi. Myös käteiskauppa tai vaihto”, todettiin mainostekstissä.

”Joutashan tuo”

Lehden haastattelemat ohikulkijat olivat uudesta törkymainoskampanjasta odotetusti tyrmistyneitä.
”Emmä noin halvalla. Vähintään pari tonnia pitäs saada, ja mielellään ilman kuittia niin ei tuu Kelan kanssa äkseeraamista”, pohti perheenemäntä Öyvind Jyrkiäinen Kokkolasta.
Samaa mieltä on Jyrkiäisen naapuri Hulda Juurakko. Hän haluaisi myös tietää, koskeeko tarjous myös teini-ikäisiä. ”Meidän lähiön ostarilla hengaavan lauman joutais kyllä myydä koko lössin”, hän katsoo.
Asiaa yritettiin tiedustella myös kiinalaistahoilta, mutta kaikki olivat lyömässä Pitkävetoa.

19 vastausta aiheeseen “Uusi kohumainoskampanja kuohuttaa kansaa”

Jos en ihan väärin muista, niin olen nähnyt näitä ilmoituksia jo useamman vuoden Kauneimmissa Joululauluissa.
Tai sitten se oli tuo LSD.

Menen vessaan mutta tulen kohta. Tietääkö kukaan onko Jochen Danneberg vielä elossa?

Suhteellisuusteoria : jos työnnät nenäsi perseeseeni, on meillä molemmilla nenä perseessä, mutta sinun olosi on vielä minusta astetta epämukavampaa.
tjsp.

Vähän solidaarisuutta hei. Nekin takit voi lahjoittaa Kiinaan, tai edes Venäjälle. Kiinnitys on ainakin Joonas Hytösen, Juhana Helmenpelastajan ja BigBrother-nerojen nahkoihin.

(Pötyä)Your search – julkkisnahka – did not match any documents.
Suggestions:
– Make sure all words are spelled correctly.
– Try different keywords.
– Try more general keywords.

(Wienersnitchel) Psykoterapia uudistuu ja laajenee. Vuosi vuodelta yhä useampi turvautuu terapeutin, psykologin tai psykiatrin apuun. Psykiatriassa ei pyritä parantamaan ihmistä suoraan, vaan antamaan potilaalle tarvittavat työkalut joilla hän voi nikkaroida psyykensä taas kuntoon. Nyt tätä keinoa testataan muillakin ihmiselon osa-alueilla. Psykiatrisen autokorjaamon avannut tekniikan terapeutti Sigmund von Hölttä kehuu alustavia tuloksia lupaaviksi: ”Joo, homma menee niin että asiakas työntää skodansa halliin ja mä annan hänelle sopiviksi olettamani korjausvehkeet. Sitten katselen ja keskustelen myötäelävästi vieressä kun asiakas korjaa autoonsa. 400 euroa tunti. Halpaa.” Menestyksen sattuessa von Hölttä on valmis avaamaan myös psykiatrisen ravintolan, parturi-kampaamon sekä turkisliikkeen. ”Kun fröökynä tulee psykiatriseen turkkuriin hankkimaan uutta talvipalttoota, annan hänelle lamautuspistoolin, nylkyveitsen ja ompelukoneen sekä 75 – 100 elävää sinikettua. Luomua niinku, 600 euroa tunti. Halpaa”, lausuihee von Hölttä.

Jeesus, voisitte pässit lopettaa tämän kommentoinnin ja yrityksenne olla hauskoja. Teidän läpät on perseestä. Te ette ole hauskoja. Lopettakaa kommentointi.
Oikeastaan tämän kommentointi mahdollisuuden voisi poistaa.

Pidetään vaan tää kommentointimahdollisuus. Poistetaan sen sijaan mahdollisuus LUKEA muiden tyhmiä ja mukahauskoja kommentteja. Omat kommentithan ovat aina täyttä tavaraa.

Niin, minäkin luen Lehdestä vain uudet jutut ja omat kommenttini, yhä uudelleen ja uudelleen. Da capo al hysteria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jouluvalot syttyivät myös Pariisin keskustassa

(BASTILJI) Perinteiset jouluvalot syttyivät keskiviikkona Pariisin keskustan pääkadulle Champs-Elyseelle. Joulutulia oli tätä ennen poltettu jo viikkojen ajan kaupungin lähiöissä, mutta...

Close