Kategoriat
Kotimaa

Suutari räjähti Äetsässä

(ÄETSÄ) Äetsää kohtasi aikaisin aamulla jo toinen traaginen räjähdys pienen ajan sisään, kun paikallinen suutari Antero Karapalo kohtasi matkansa pään. Verstaallaan nakutellut Karapalo tunsi vatsassaan outoa kihelmöintiä, jonka hän luuli johtuvan illallisista kaalikääryleistä, vaikka todellisuudessa hänessä käynnistyi vaarallinen itsesyttymisprosessi. Karapalo ryntäsi äkkiä verstaaltaan kohti pihan perällä seissyttä puuseetä, mutta räjähti matkalla tuhansiksi kappaleiksi.
”Ei taida pelkkä neula ja lanka riittää tuon parsimiseksi”, naureskeli palopäällikkö Pentti Salmi lähinnä ”kusimulkuksi ja huoranpenikaksi” luonnehtimansa Karapalon kohtaloa.
Tapaus ei ollut ensimmäinen omalaatuinen kuolema Äetsässä. Keväällä samanlaisessa itseräjähdysonnettomuudessa kuoli paikallinen kraatari, josta jäi jäljelle vain kraateri.

9 vastausta aiheeseen “Suutari räjähti Äetsässä”

En jättäisi asiaa ihan tuohon. Kusimulkku ja huoranpenikka on nähty myös Tulilahdella ja Lapualla. Matula tai Nevala tutkimaan ja melko kiiruusti!

olin aika lähellä kun onnettomuus sattui, vitut se mikään vaarallinen itsesyttymisprosessi ollut. tappakaa ittenne. huoranpenikat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tylsä räjähdys Äetsässä

(ÄETSÄ) Mahdollisuus vuoden kovimpaan uutispaukkuun menetettiin Äetsässä myöhään maanantai-iltana, kun Finnish Chemicalsin tehtaan kuivaimen räjähdys jäi vaikutuksiltaan vähäiseksi. Kukaan ei...

Close