Kategoriat
Kotimaa

Suomalaisia ei loukkaantunut Tarja Turusen romahtaessa

(KAAPELITEHDAS) Pelastusviranomaisten mukaan yksikään suomalainen ei loukkaantunut laulajatar Tarja Turusen perjantaisessa romahduksessa Helsingissä. Turunen romahti äkkiarvaamatta kesken pitämänsä tiedotustilaisuuden.
Onnettomuuden sattuessa paikalla oli kymmeniä lehdistön edustajia sekä useita muita henkilöitä. Turusesta oli silminnäkijöiden mukaan kuulunut ennen romahtamista varoittavia ääniä, kuten omituista kitinää ja vinkumista. Hänen kerrottiin myös huojuneen uhkaavasti.
”’Ynn…yyy…minä…aina…oikeassa’, ja jotain sentapaista taisi kuulua. Sitten yhtäkkiä kaikki pimeni ja kuului vain hirvittävä rysäys. Pian ihmiset alkoivat huutaa ja näin miten väki juoksi kukkuloiden yli ja kauas pois. Se oli kauheaa”, muistelee koettelemustaan vantaalaistoimittaja Mei Karila.

”Niistä niin väliä”

Helsingin pelastuslaitoksen työntekijät onnistuivat kaivamaan ainakin kaikki paikalla olleet suomalaiset ylös Turusen raunioista lauantaiaamuun mennessä. Muutamien tila on brankkoorimestari Juho Kylän-Suurin-Kypärän mukaan vakava, mutta kaikkien odotetaan selviävän hengissä.
”Joitakin ulkomaanpellejä taitaa olla vielä hukassa, mutta liekö niistä niin väliä”, palomestari myhäilee.
Turman syytä ei vielä tiedetä. Viranomaiset epäilevät perustusten pettämistä tai yllättävää myrskynpuuskaa. Terrorismin mahdollisuuttakaan ei haluta vielä laskea pois.
Niinikään perjantaina romahti journalistinen taso sekä uskottavuus kaikissa suomalaisissa sähköisissä tiedotusvälineissä. Kaipaamaan jäävät kaikki gaussin käyrän paremmalla puolella olevat sekä Jussi ja Saara perheineen.

15 vastausta aiheeseen “Suomalaisia ei loukkaantunut Tarja Turusen romahtaessa”

Kyllä nyt on luonnonmullistukset mallillaan. Tästä ei heti ota selvää. Kyllä ennen oli paremmin. Nih.

Terrorismin mahdollisuus avattiin
Illalla raunioista löydetty terrorismin mahdollisuus avattiin tarkastusta varten. Mahdollisuuden ei todettu aktualisoituneen. Työterveyslaitoksen mukaan onnettomuuden todennäköinen syy liittyykin äänivallin murtumiseen. Laitos tutkii, oliko äänivallin vuositarkastus laiminlyöty.

Yksi loukkaantui sittenkin Turusen romahduksessa
(Mikkelin kittaamo) Luotettavien rahalähteiden mukaan yksi Suomen syntyperäinen kansalainen loukkaantui sittenkin Tarja Turusen romahtaessa. Mainitut lähteet kertovat loukkaantumisen tapahtuneen suunnilleen Turusen tyrskähtäessä: ”Piru, kun ei oo meikkiäkään”.
”Joo, kyllä mä otin itteeni ton kommentin. Että olis pitäny kertoo pressitilaisuudesta, perkele, että rouva olis ehtiny meikkaamaan. Saatanan saatana”, korisee mikkeliläinen kittaaja Abraham Kivistö, joka loukkaantumisestaan huolimatta jaksoi juoda itsensä vielä humalaan toimittajien maksaessa.
”Aluks oli vaan vitunmoinen paniikki, kun mistään ei saanu tietoo loukkaantuneista”, kertaili järkytystään Kivistön ryyppykaveri, käsi kiinteästi naishaastattelijan reidellä.
”Josko sitten vielä yhdet”, luotaa Kivistö tulevaisuudennäkymiä.

Terrorismin mahdollisuus laskettiin pois
”Neekeri määräs tästä pelistä pois, puh, pah, pelistä pois”, analysoi Joensuun yliopistosta tavoitettu kansainvälisen politiikan tutkija, jonka nimen unohdimme.

Ja Tarja Turusen seuraajaksi nimitettiin Ibby Love, seuraavin sanoin: ”Nightwishin laulajan tulee olla avaruudesta hönkäilevä oopperahirmu, sekä ylimielisesti mulkoileva kylmä goottilainen kuningatar. Nämä tiukat kriteerit täyttää tiukimmin Ibby Love, josta siis uusin laulajamme tulkoon!”
Tämän jälkeen orkesterin miesjäsenet joivat olutta ravintola Valhallassa, ja myöhemmin illalla taisteltiin kahden käden miekoin ja taistelukirvein.

Ibby Love on kieltäytynyt Nightwishin laulajan toimesta. Ibby Loven mukaan ainoastaan Children of Bodom sopii hänen äänialalleen.
”Musta niinku u know noi siis niinku siistii on noi Bodom-järven siis murder keissit joo niinku kewlii”, kommentoi laulajatar valintaansa, ”oon aina digannu niinku semmosest love meiningist et ollaa hippei ja sit niinku murder!”
Ibby Loven suunnitelmissa on kutsua myös Charles Manson ja todistetusti syytön Nils Gustafsson mukaan Children of Bodomin seuraavalle levylle ja ehkä myös konserttilavalle, mikäli herrojen aikatauluun sopii. Vierailevaksi kitaristiksi tulee The Doorsin Robbie Krieger.
Children of Bodomin jäsenet eivät ole vielä kommentoineet Ibby Loven suunnitelmaa nimittää itsensä ja muutamia muita Children of Bodomin jäseniksi.

Musta on ihan kauheeta ku tehään tällai pilaa siitä ku toisella on tosi paha olo, ihan mautonta hei.

Hyvä nyt pääsi håmå Holopainen tukkinensä ja pärstinensä televisioon, siihen kauan kaipaamaan julkisuuden valokeilaan, ei tarvi olla edelleen kateellinen Tarjalle!
Sinänsä aivan sama mitä Nightmare-yhtyeelle tapahtuu..

Tietojen mukaan eräs Argentiinalainen kumihomo on kuitenkin loukkaantunut vakavasti. Loukkaantuminen johti suoranaiseen närkästymiseen, kun ilmeni ettei romahduksessa kadonneen Turusen rahoihin olekaan pääsyä. ”Onhan tämän managerin kaappiperversiot suomalaiseen valuuttaan olleet jo tiedossa pidemmän aikaa. Aika helvetin turha Maradona koko äijä”, toteaa NightPishingin keulahahmo Tuomas Molopäinen.

Tarja Turusen aviomies vaimon palatessa keikalta kotiin:
”Nait vissiin viimeyönä”
(silloin kun vielä lauloi siinä bändissä, mikäsenniminytolikaan).

Nyt teillä kaikilla on mahdollisuus äänestää Tarjalle seuraaja ulkonäön perusteella näistä Idols-ehdokkaista. Kun sopiva osuu katsantoosi, klikkaa sitä hiirellä! Palkkio vaivastasi suorastaa orgastinen kätevimmille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myös lopuilta presidenttiehdokkailta odotetaan paskoja sanaleikkejä

(VANAJA) Suomi odottaa malttamattomana loppujenkin presidenttiehdokkaiden vaalikampanjoiden alkua ja vaalisloganien julkistamista. Sauli Niinistön, Heidi Hautalan ja Bjarne Kalliksen vanavedessä myös...

Close