Kategoriat
Politiikka

Myös lopuilta presidenttiehdokkailta odotetaan paskoja sanaleikkejä

(VANAJA) Suomi odottaa malttamattomana loppujenkin presidenttiehdokkaiden vaalikampanjoiden alkua ja vaalisloganien julkistamista. Sauli Niinistön, Heidi Hautalan ja Bjarne Kalliksen vanavedessä myös muiden kandidaattien toivotaan turvautuvan ”ihan vitun surullisiin sanaleikkeihin, jotka mainostoimiston pojat keksivät kolmen sorbuspullon kumarassa”.
Kansainväliset vedonlyöntitoimistot sekä Mr. Blackwell eivät ole vielä osanneet päättää, kuka jo vaalilauseensa murjaisseista ehdokkaista epäonnistui kaikkein surkeimmin.
”Luulin aluksi, että Bjarnen riemukkaan rasistinen KKK-slogan olisi kerma kakun päällä, mutta sitten iskivät nämä työväen vitun presidentti ja kansan saatanan puolustusvoima kuin miljoona volttia”, kommentoi tyylipoliisi Kaarina Suonperä.

Ihme paskaa

Vaalirahvas odottaakin malttamattomina, miten paskoihin suorituksiin vielä iskulauseitaan panttaavat ehdokkaat pystyvät, ja arvailu käy kuumana kinkereillä. Henrik Laxin arvellaan turvautuvan hykerryttävään ”kannattaa pyytää vaikkei saisikaan” -sloganiin ja Timo Soinin uskotaan tarttuvan sukupuolirooleilla leikittelevään hupailuun ”Soini – ei mikään turha jätkä”.
Istuvan presidentti Halosen taas huhutaan iskevän ääritrendikkäillä ”Kaikille turkis ei ole vain somiste” ja ”Vaadi vaatteita ilman eläinrääkkäystä” -banderolleihin, joilla on mainostoimistojen mukaan kova noste nuorison keskuudessa.
Matti Vanhanen tituleerannee itsensä vaatimattomasti ”Harmaaksi eminemiksi”.

4 vastausta aiheeseen “Myös lopuilta presidenttiehdokkailta odotetaan paskoja sanaleikkejä”

No! No! Kyllä muita saa haukkua, mutta ei sentään *minun* puoluetoveria! Hautalan slogan, natokaulaliina ja ruotsin puolustusvoimien kassi ovat vain aurantakoja-ideologian elegantteja jatkeita. Nii.

If you watch my back, then I’ll watch yours
You can call me homeboy
I don’t fly on air, walk on water
You can count on me till the end
Count on me till the end, oh-yeah
Thick and thin
You can call me homeboy
Call me Mc Massey Ferguson

And I am, whatever you say I am
If I wasn’t, then why would I say I am?
In the paper, the news everyday I am
Radio won’t even play my jam
Cause I am, whatever you say I am
If I wasn’t, then why would I say I am?
In the paper, the news everyday I am
I don’t know, it’s just the way I am

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ulvila: Olin jo päättänyt lähteä bändistä

(MUURAME) Laulaja Satanum Ulvila oli jo ennen erottamispäätöstä päättänyt lopettaa uransa muuramelaisessa Saatanan Ananas -black metal -yhtyeessä, kertoi laulaja itse...

Close