Kategoriat
Kulttuuri

Ulvila: Olin jo päättänyt lähteä bändistä

(MUURAME) Laulaja Satanum Ulvila oli jo ennen erottamispäätöstä päättänyt lopettaa uransa muuramelaisessa Saatanan Ananas -black metal -yhtyeessä, kertoi laulaja itse perjantaina K-kaupan kulmilla järjestämässään tiedotustilaisuudessa. Laulaja erotettiin yhtyeestä eilen suuren mediakohun saattelemana.
”Vittu. Oisin lähteny muutenkin” totesi Ulvila.
Muu yhtye päätti erottaa laulajan ja pistää tätä päihin, koska tämä oli ”ihan mulkku”. Laulaja oli muun yhtyeen julkaiseman avoimen kirjeen mukaan muun muassa ”vongannut” kitaristi Gothumus Räikkösen tyttöystävältä.
Ulvila kertoi tiedotustilaisuudessa myös, että bändi oli itse asiassa valmiina hajoamaan jo viikkoa aikaisemmin. Tuolloin välit kiristi äärimmilleen yhtyeen ensimmäisen keikan epäonnistuminen Muuramen seurakuntatalolla.
Yhtyeen levymyyntiin erottaminen ei juuri vaikuttanut. Yhtyeen ensimmäistä kasettidemoa Agrr Dagrr Ystr Ystr myytiin heti ilmestymispäivänä kolme kappaletta kavereille ja pikkuveljelle.

12 vastausta aiheeseen “Ulvila: Olin jo päättänyt lähteä bändistä”

(Alaperoinen) Iso rikas sika sökösakissa kirosi -yhtyeen ex-laulaja kertoo urakehityksensä olleen myönteinen erottamisensa jälkeen. ”Saatana, Ana taas”, lausuihee OttO Kuuskuuskuustone havaitessaan juomavarantojensa vähenneen. ”Ei siin mitn et mä hajosin kun bändi jätti. Kiljua oon silti saanu.” Kuuskuuskuustone kertoo panostaneensa uuteen uraansa tuotekehittelijänä. ”Tuote tulee olemaan jännää soppaa, jota ei ole vielä markkinoilla”, Kuuskuuskuustone sanoi.

(Hålllsinkki) Nina Vaateripustin ja Wallu ”sisäinen” Villapaita eroavat. ”Olin jo aikoja sitten päättänyt lähteä, ja ilmoitinkin asiasta, mutta jäin odottamaan koska se selviää Wallulle. Ei Wallu selvinnyt, joten päätin sit vaan ite meloa helvettiin”, toteaa Vaateripustin. ”Hä..örr onks tää mikki päälllä.. tota niinku… kuka… siis tervetuloo tänne Tulpattomat Mopot – pändin keikalle… eiku mis mä ole.. niinku…”, totesi Wallu asiasta yritettäessä kysyä. ”Aika yllättävä uutinen, meni ihan jalat alta”, totesi Isofaarao Helge puolestaan.

1) Potkut tuli töistä, mut olin kyl päättänyt jo muutenkin lähteä. 2) Lensin ravintolasta ulos, mut olin kyl päättänyt jo muutenkin lähteä.

Sen demon paras kappale on Agrr Dagrr Ystr Ystr 666! Jokaisella itseään kunniottavalla hevi-pändillä nimittäin on kappale josta löytyy numerosarja 666.

Ihan amatööri toi Satanum. Eikös se tajunnut edes itkeä tihrustaa ja valittaa hurjaa keikkatahtia! Sentään yksi keikka päivässä, sehän on enemmän kuin Oikean Laulajan ääni kestää.
Pssst, jos Satanum olet kuulolla, niin otapa yhteyttä tohon Markoolio Cigoloon, siltä saat 100 €:lla itseoppimis-DVD:n kunnolla toteutettua suuren staran bändistäeroamisprosessia varten.

Jos ei räkä valu nenästä, ei oikeasti itke, totesi Pikku-Liisa kun tirpaisi numeron 32 2Step-kenkänsä Ville-Einarin kehittyviin kiveksiin.

Lehti julkaisi Satanum Ulvilan erokirjeen
Lehti sai ensimmäisenä kunnian julkaista kirjeen, jolla muuramelaisista kirkonpolttajapojista koostuva kouluorkesteri Saatanan Ananas erotti ”laulusolistinsa”. Valtavaa kirjallista lahjakkuutta pursuava kirje kuuluu seuraavasti:
”Avoin kirje Satanum Ulvillale
Me bändi jäsent ei jaksetta katellas sua enään runkku perse mulkku oli muuten viimene kerta ku vongkaat räikkösen muijaa vittu et osaa soittaa edes voima sointuja tää on ero kirje lähe menee
t. saatana Annanas bläk metal bändi”
Satanum Ulvilaa ei tavoitettu kommentoimaan kirjettä, koska hän lukitsi itsensä poikien vessaan.

Ibby Love korvaa Satanum Ulvilan
”Satanum Ulvilan tilalle tulee”, kirjoitti väsynyt internet-trolli keskellä yötä, ”kukapa muukaan kuin Ibby Love!”
”Olen flunssassa ja uniaikaan on vielä aikaa”, totesi trolli, ”minulla ei siis ole muuta tekemistä kuin kirjoitella hassuja kommentteja näille sivuille.”
Tietojemme mukaan Ibby Loven peukalot sojottivat taivaihin trollin toiminnan seurauksena.

Olenko ainoa lukija, joka huomasi, että demon nimi ”Agrr Dagrr Ystr Ystr” on viittaus Daniil Harmsin kirjoittamaan novelliin, joka on julkaistu suomeksi kokoelmassa ”Ensiksi ja toiseksikin”? Harmsin tekstit ovat kyllä jotain sen verran ällistyttävän upeaa, että jonkun pitäisi oikeasti tehdä tuon niminen demo, kappale tai peräti pitkäsoitto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Stakes: Alkoholiveron alennuksen jälkeen hauskempaa

(ESPOO) Alkoholiveron alennus on jo näkynyt monin tavoin Suomalaisessa yhteiskunnassa. Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Stakesin tuoreen tutkimuksen mukaan...

Close