Kategoriat
Talous

Luottamus talousuutisiin kasvussa

Elinkustannusindeksin pisteluku lokakuussa 1603, nettohintaindeksi nousi 0,6 prosenttia.
Suomalaisten luottamus talousuutisten tulevaisuuteen on edelleen vahvaa. Tuoreen yleisbarometrin mukaan jopa 32 prosenttia suomalaisista uskoo talousuutisten paranevan ensi vuonna. Kasvua vuoden takaisesta on näin kolme prosenttiyksikköä. Erityisen vahvasti uskotaan markkina-analyytikkojen käytön lisääntymiseen lähteinä.
Markkina-analyytikko N.N. pitää barometrin tulosta odotettuna.
”Pidän barometrin tulosta odotettuna, kertoo markkina-analyytikko N.N.” kertoo markkina-analyytikko N.N.

Teollisuudessa
usko vahvaa

Usko tulevaisuuteen on barometrin mukaan vahvistunut myös teollisuuden piirissä. Joka neljäs toimitusjohtaja uskoo pääsevänsä televisioon ja joka toinen radioon tai sanomalehteen vielä kuluvana vuonna. Toimitusjohtajat myös uskovat heille esitettyjen kysymysten olevan jatkossakin helppoja.
”Uskon kyllä tulevaisuuteen. Tulevaisuus näyttää mielestäni hyvältä” toteaa toimitusjohtaja.
Pörssissä barometriin reagoitiin varovaisesti. Nokia sukelsi kauden alimpaansa, sitten kohosi kauden ylimpäänsä, pyörähti pari kertaa, mutta onnistui puhtaassa telemarkissa. Norjalaistuomarin antama pistemäärä tyrmistyttikin niin yleisön, kuin myös Hiihtoliiton.

10 vastausta aiheeseen “Luottamus talousuutisiin kasvussa”

Suomalaiset eivät ymmärrä hevon vittua talousuutisista
Luotettava suomalaislähde paljastaa, että suomalaiset eivät ymmärrä ns. ”hevon vittua” talousuutisista, mutta katsovat ne silti.
”Mää en kyl ymmärrä hevon vitun vittua noista talousuutisista. Mut kyl mää ne aina katon. Nyt on kaikki viime viikon jaksot videolla, me katotaan vaimokkeen kanssa ku Nokia sukeltaa”, analysoi havaintoyksikkö Mies, 47.

Talousuutiset hakkaavat kulttuuriuutiset mennen tullen
Taloustutkimuksen tekemän ”tutkimuksen” mukaan suomalaisista vain 0,5 prosenttia seuraa Ylen Kulttuuriuutisia, siinä missä Talousuutisia katsoo 66,67%, toteavat pääekonomistit Max ja Moritz voimatta peitellä tyytyväisyyttään. Syyn katsotaan olevan siinä, että Talousuutiset on kiinnostavampi ja relevantimpi.
”Totta ihmeessähän Talousuutiset on kiinnostavampi ja relevantimpi”, toteaa Max. Kansa säestää:
”Mitkä vitun kulttuuriuutiset? Neekerit ulos!” (Mies, 44)
”Ei meidän veronmaksajien kalliilla rahoilla voida joka helvetin kylään pystyttää taidenäyttelyitä niitä saatanan pitkätukkia varten.” (Kovasti Timo Soinilta näyttävä mieshenkilö)

Oletteko panneet merkille sellaisen rasittavan ilmiön, että näihin kommentteihin on alkanut tulla saakelisti kirjoituksia, joissa on kirjoittajan oma hauska ”uutinen”? Lopettakaa se saatanan räpellys ja jättäkää uutisten kirjoittaminen ammattilaisille!

”Määrittele ammattilainen”, vinoili kommentaattorin alter ego turpaansaannin toivossa.

No ne on profezionaaleja, kutka on töissä Lehden toimituksessa. Ne kyllä osaavat hommansa, ja tekee niin eetvarttia, ai että kun tekeekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaisia ei loukkaantunut Tarja Turusen romahtaessa

(KAAPELITEHDAS) Pelastusviranomaisten mukaan yksikään suomalainen ei loukkaantunut laulajatar Tarja Turusen perjantaisessa romahduksessa Helsingissä. Turunen romahti äkkiarvaamatta kesken pitämänsä tiedotustilaisuuden. Onnettomuuden...

Close