Kategoriat
Sähkeet

Kunnianloukkaussyytettä vältellessä -sähkeet tiistaiksi

Relander muun muassa ja kenties – Julkisuuteen tulleiden epävirallisten tietojen mukaan Soneran entinen toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander on yhtä jos toistakin toimikautensa aikana. ”Sanoisin jopa että on ja vieläpä melkein”, väittää pyöräily-yhteyksistäänkin tunnettu Pekka Peloton turkulaisesta lähdesuojasta.
Kansa toivoo Timolta ja Hannalta pidättyvyyttä – Suomalaiset toivovat, ettei Big Brother -ohjelman kohuttu lemmenpari Timo ja Hanna suunnittelisi lisääntymistä ainakaan lähitulevaisuudessa. Jälkikasvun ei oleteta mainittavasti parantavan maamme kilpailukykyä tai älyllistä diskurssia. ”No hei oikeesti, daah”, kommentoi 14-vuotias Juulia Kaivopuistossa.
Relander mahdollisesti jopa – Lehtitietojen mukaan Soneran entinen toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander on saattanut toimiessaan yhtiössä. Nimettömien lähteiden mukaan Relander mahdollisesti todennäköisesti teki ja jossain määrin oli. Täyttä varmuutta siitä, vaikuttiko Relanderin, ei voida varmuudella sanoa.

4 vastausta aiheeseen “Kunnianloukkaussyytettä vältellessä -sähkeet tiistaiksi”

…eli kaikille, koska yksityistä tilaa ei enää ole ja julkisuuteen joutuminen taas tarkoittaa automaattisesti nöyryyttymistä.

Minusta on kohtuutonta väittää, että Relander on saattanut. On väistämätön tosiseikka, että hän jossain määrin päätti, mutta meillä olevien todisteiden valossa olisi liian aikaista ryhtyä väittämään hänen olleen tai edes saattaneen olla. Parempi olisi ensin tarkkailla alkoholiveron alennuksen kokonaisvaikutuksia, ennen kuin lähdetään tekemään hätiköityjä johtopäätöksiä, kuten Ruotsissa ja Auschwitzissa.

(Bananalama) Helsinki-Vantaan lentoasemalla ei käynyt toukokuussa 2003 Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun CIA:n lentokone, DimmuBorgirbladet-lehti kirjoittaa. Kone ei lehden mukaan kuljettanut Al-qaida -yhteyksistä epäiltyjä oravia, joilla ei myöskään ole mitään yhteyttä Vihdin ja Kuusamon tapahtumiin. Kukaan paikalla olematta ollut ei käyttänyt Soneran verkkoja, ei edes tiheäsilmäisiä sellaisia. Peter Nygårdia ei mainittu missään yhteydessä ainakaan ääneen. Kukaan ei epäile mustien autojen lähistöllä kykkineitä miehiä mistään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jalkapallosähkeet torstaiksi

Allianssi järjestää harjoitusottelukiertueen - Maineikas vantaalais-belgialais-kiinalainen Allianssi on sopinut maailmanlaajuisesta harjoitusotteluiden sarjasta amerikkalaisen Harlem Globetrottersin koripallojoukkueen kanssa. "Eipä vittu tartte...

Close