Kategoriat
Sähkeet

Jalkapallosähkeet torstaiksi

Allianssi järjestää harjoitusottelukiertueen – Maineikas vantaalais-belgialais-kiinalainen Allianssi on sopinut maailmanlaajuisesta harjoitusotteluiden sarjasta amerikkalaisen Harlem Globetrottersin koripallojoukkueen kanssa. ”Eipä vittu tartte arvailla kumpi voittaa saatana”, kommentoi Ye Zheuynin koirankopista tavoitettu Erkki Alaja.
Turkki vaihtaa Aasian karsintalohkoon – MM-kisapaikan Sveitsille katkerasti vierasmaalisäännöllä hävinnyt Turkki siirtyy tulevaisuudessa karsimaan Aasian maiden joukkoon. ”Ajattelimme ensin karsia tuosta välistä Syyrian, Irakin ja Kuwaitin, jolloin meillä olisi suora väylä Persianlahdelle”, kertoo Turkin jalkapalloliiton puheenjohtaja Pekka Atatürk.
Ahtisaaren siirto jäihin – Martti Ahtisaaren siirto kosovolaiseen FK Pristinaan on rauennut. Lehden saamien tietojen mukaan Ahtisaari ei mahtunut siirtoikkunasta.

19 vastausta aiheeseen “Jalkapallosähkeet torstaiksi”

(Littunen) Hienostorouva Riitta Täin-ola järkyttyi pahasti kun havaitsi turkkinsa tulleen spreijatuksi. ”Mitä helvåttia, kuka vihrepiipero on kehdannut tuhria turkkini, jonka olen rehdisti tienannut yhtymällä Eurooppaan”, musmutti Täin-ola jauhaessaan ranskanpullaa Ekbergillä.

Minä itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että oikeastaan kaikki Lehteen kirjoitetut lukijakommentit ovat ihan persiistä.

Arvoisa nimimerkki Tilaajalukija.
Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että lukijakommenttisi on ihan persiistä.

Hyvät nimimerkit,
itse henkilökohtaisesti olen muuten sitä mieltä, että kaikki kommenttinne ovat perseestä. Myöskin se, että kommentoin sitä, että kommenttinne ovat perseestä, on perseestä. Yhtä lailla se, että tätä kommenttia kenties kommentoidaan sanomalla sen olevan perseestä, on perseestä.
”Perseestä”-sana esiintyi tässä 6 kertaa.

(Anuksela) ”Yleisesti ottaen on ihan perseestä ettei Lehteen ole viime torstain jälkeen tullut uutta kommentoitavaa, jonka kommentointia voisi kommentoida että perseestä ovat kommentit”, kommentoi Jouko Perheenisä huolestuneena. ”Kommentoisin minäkin mutta ku jäi peeseekin rajan taa, kommentti sentään”, kommentoi Mummo Pihtiputaa uuninpankolta. ”En kommentoi”, kommentoi Koiviston Manu hyvin vanhasta muistista.

Lehti pitäisi saada kotiin kannettuna joka aamu, kuten minut itsenikin tuodaan. Kaipaan kommentteja mm. pahenevasta Orava-qaidasta. Viimeksi tuttu Vihti myrkytettiin itsari-iskuilla vesitorniin, nyt pimeni Kuusamo: ”(IS) Väärään paikkaan livahtanut orava pimensi ison osan Kuusamon keskustaa. Orava oli kiivennyt muuntajan päälle puoli yhdeksän aikaan perjantaiaamuna keskustan lähistöllä ja saanut aikaiseksi maasulun.”

Mikäli Kuusamon kamikaze-orava pakeni poliisia, se on sitten mellakan paikka. Ja minkälaisen mellakan. Siinä tulee tuttua Vihtiä ikävä. Ei ole tämä Suomikaan oravakoto.

Hyvä kun Jiri Parma laittoi vähän kuria tähän kommentointiin. Loppui pentujen tissikommentit kerralla.

Urheilu on turhaa jossei murhaa. Eikö kukaan ole huolestunut EU:n sopupelitoimista sokeriruokopelissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
YK esitteli minitietokoneen kehitysmaiden lapsille

YK:n tietoyhteiskuntakokous esitteli myöhään keskiviikkona halvan kannettavan tietokoneen, joka on suunniteltu erityisesti kehitysmaiden lapsia varten. Koneella pääsee langattomasti tietoverkkoon. Virta...

Close