Kategoriat
Urheilu

Jokerit harkitsee taas muutoksia joukkueeseen

(ILMALA) Valmentajavaihdoksesta huolimatta tappioputkessa jatkava jääkiekkoseura Helsingin Jokerit aikoo tehdä lisämuutoksia joukkueen kokoonpanoon liigasijoituksen kohentamiseksi. Vaihdoksia on tiettävästi tulossa niin pelaaja- kuin valmentajaosastollekin.
Ruotsalaiskoutsi Curt Lindström ja apuvalmentaja Matti Virmanen siirretään pääomistaja Hjallis Harkimon mukaan syrjään. ”Korvaajaa haetaan kiivaasti Rinta-Joupin suvusta. Heillä on paljon kokemusta autokaupasta ja menestystä on riittänyt”, selittää Harkimo tulevaa kuviota.
”Virmanen jatkaa Jokereiden toimitusjohtajana, Lindströmistä taas tehdään urheilutoimenjoht… eikun valmennuspääll… eikun nakkikioskivast… no, aina sitä jokin pakastevirka on ennenkin keksitty”, hän jatkaa.
Maalivahtikuviota selkeyttämään ovat seuran mukaan tulossa Pohjois-Amerikan sarjoissa suurta arvostusta nauttivat herrat Hoover ja Electrolux. Bussinkuljettajaksi kaapattaneen Lahden Pelicansin valmennustiimiin kuuluva Pasi Nurminen.

6 vastausta aiheeseen “Jokerit harkitsee taas muutoksia joukkueeseen”

Helpointa olisi valmentajasiirtojen sijaan tehdä herrasmieshenkeen pistesiirtoja köyhemmiltä joukkueilta rikkaammille joukkueille. Sopimusesimerkki: SaiPa lahjoittaa 20 sarjapistettä Jokereille, ja vastapalvelukseksi Jokereiden valmennusjohdon vartijagorillat eivät katko SaiPan johtoportaan jäsenien sormia, ainakaan kuluvan kauden aikana.

Tehdään liigaan sääntömuutos että saa pelata vain lauantaina: silloin tulee telkkarista AINA Jokerin voittonumerot.

Kuinka kehtaatte tälläistä julkaista. Tiedän joitain joittenka lapset lukevat tätä sivustoa. Tuleeko ala-aste-ikäisten muka tietää jääkiekosta? Itse vanhempana olen pistänyt ohjenuoraksi ettei lapsien kuulu tietää mitään jääkiekosta enen hääyötä.

Pikku-Kalle joutui kiperään tilanteeseen, kun ope kysyi luokkaa kirjoittamaan aineen , ”Mikä on isin ammatti?” Pikku-Kalle kirjoitti, että isänsä on homobaarissa stripparina, ja joskus tienaa lisääkin takahuoneessa kivojen setien kanssa. Ope järkyttyi ja kysyi pojalta, onko tämä totta? Kalle tähän: ”No ei. Minua vaan niin hävettää kertoa totuus. Oikeesti isi kuuluu Jokerien valmentajatiimiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kunnianloukkaussyytettä vältellessä -sähkeet tiistaiksi

Relander muun muassa ja kenties - Julkisuuteen tulleiden epävirallisten tietojen mukaan Soneran entinen toimitusjohtaja Kaj-Erik Relander on yhtä jos toistakin...

Close