Kategoriat
Ulkomaat

Italialaiset rauhanturvaajat rauhoittamaan Etiopian tilannetta

(KENENISA BEKELE) Italia lähettää 12 000 rauhanturvaajaa Etiopiaan, jossa poliittiset levottomuudet ovat vaatineet tällä viikolla jo kymmeniä uhreja. Rauhanturvaajien on määrä saapua Addis Abebaan viimeistään sunnuntaina. Sotilasoperaatio on suurin italialaisten oma-aloitteisesti suorittama sitten Padovan piirityksen vuonna 1532.
”Suunnitelmissa on suorittaa muutamia kaasuhyökkäyksiä satunnaisten ihmisjoukkojen kimppuun. Mikäli tilanne ei tällä parane, niin olemme valmiit turvautumaan Saksan apuun. Ja eiköhän Abessiniasta jokunen matkamuistokin mukaan irtoa, kertoo sadanpäämies Nussimus Maximus ja huitoo ympärillään pörrääviä moskiittoja vitsakimpulla.
Maailmalla Italian toimet on otettu postiivisesti vastaan. Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti George Bush kiitteli ”valkoisen rodun ylivallan etenemistä terroristeja vastaan”. Myös kotoaan tavoitettu Raimo Ilaskivi oli tyytyväinen länsivaltojen aktiivisuuteen.
”Miksi te minulle näissä fasistiasioissa soittelette? Jättäkää minut rauhaan tai poljen teidät köyhät kusipäät suohon! hän arvioi Etiopian kriisiä.

15 vastausta aiheeseen “Italialaiset rauhanturvaajat rauhoittamaan Etiopian tilannetta”

Mennään Abessiiniaan neekereitä lahtaamaan, neekerit on rumia, niill’ on huulet kumia ja ne polttaa oppiumia siis nirri pois jee!
On tullut aika saattaa jälleen voimaan Pax Romana kaikkialle Mare Novumin alueelle! Ole huoleti äiti Italia, poikasi puolustavat kunniaasi ja mehevää parmankinkkuasi!

Onkohan Etiopian pojilla aseenaan pelottavia teroitettuja mangoja? Niillä kun suhaisee Italian imperialistia niin kyllä suhahtaa nesteet silmille.

Miksiköhän ne ei lähettänyt niitä joukkoja Ranskaan? Sinne nyt ei hirveän vaikeaa ole ikinä ollut marssia.

Etiopialaiset ovat kuitenkin kristittyjä, joten siinä mielessä olisi ollut parempi iskeä naapurin islamilaiseen Somaliaan.
Lisäksi italialaiset ovat tunnetusti tyrineet Abyssinian valloituksensa aiemminkin.

Kriisi on paha, paha asia. Kiireimmän vilkkaa tulisi väkeä nyt evakuoida sieltä Etiopiasta. Hyväksi havaitun mallin mukaan kannattaa aloittaa 20-30 -vuotiaista rintamakelpoisista miehistä. Muutaman vuoden viiveellä voidaan sitten keräillä perheen jäseniä perässä. Jos hädänalaisten virta tuntuu ehtyvän, voidaan jo Forumin tuntumaan asettuneiden joukosta valita ihmisiä, jotka valtio kustantaa lomalle kriisialueelle kerran, pari vuodessa. Näin saadaan ajan mittaan koko Etiopia pelastettua, ankkurilapsi kerrallaan!

Italia on ilmiselvä valinta tälläisissä kysymyksissä. Etiopia on pizzalaisille ennestään tuttu ja jo vuosikymmeniä vanhat keskinäisen luottamuksen ja ystävyyden siteet varmasti edesauttavat tilanteen rauhannomaista ratkaisua. Forza Italia!
Ties vaikka mukaan tarttuisi jotain 20-metrinen kivifallos Silviolle tuliaisiksi.

Italia valloitti Abessinian
Italia rantautui Abessiniaan neekereiden iloksi. Pönäkät univormuasuiset pistimiä heiluttelevat upseerismiehet otettiin ihastellen vastaan, ja valloittavaa näkyä saapui katsomaan useampikin heimopäällikkö. Naisten mielestä pienet viiksekkäät italiaanosoltut olivat ihanan suloisia.
”Voin kyllä väittää tehneeni valloituksen”, myhäili Benitoksi esittäytynyt humalainen kenraali viiksiään nuollen.
”Seuraavaksi valloitamme Bessarabian”, hän jatkoi.
”Pessaarabian, khihihi”, kommentoi astetta selvempi sotamies Vanhala hänen vieressään.

I and I, da Raimo Selassiemankivi, da man da Me and da emperor Haile Selassie I, bringest thou thiz newz:
”Olkaatten kiitollisia te Suomen kansalaiset, sillä Italian sota… rauhanretken seurauksena on julistettu, että EU:n ’lähellä pohjaa’ -prinsiippien nojalla on suomalainen Raimo Selassiemankivi valittu Axumin pormestariksi, käskynhaltijaksi ja sotilaskomentajaksi. Ilkamoikaa siis Jahin ja Eurokomission nimeen!”
Tämän tiedonannon teille välitti vaihtoehtoinen uutistoimisto blossit.org.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Itämeren kuhat aivan tinoissa

Ministeri Hyssälä toivoo alkoholiveron pikaista nostoa (KORPPOO) Turun seudulta pyydetyt kuhat ovat ympäristökeskuksen mukaan olleet viime aikoina aivan tinassa. Kalojen...

Close