Kategoriat
Politiikka

Ahtisaari nimitettiin tärkeään tehtävään

(OULU) Presidentti Martti Ahtisaari on jälleen nimitetty tärkeään tehtävään. Oululaista Hönttämäen koulua käyvä kahdeksanvuotias Niko ystävineen nimitti Ahtisaaren maailmankaikkeuden keisariksi.
Asioista yleensä hyvin perillä olevat ja Lehden toimittajille ilmaista viinaa juottavat virkamieslähteet tiesivät kertoa, että valinta ei kuitenkaan ollut täysin yksimielinen. Nikon kaveriporukassa oppositioon joutunut Teemu olisi suostunut nimittämään Ahtisaaren korkeintaan ”läskivaariksi”.

5 vastausta aiheeseen “Ahtisaari nimitettiin tärkeään tehtävään”

Oho. O.O
Ahtisaari on lihava! Enpä olekaan tullut huomanneeksi.
(Paitsi että Uutisvuoto tosiaan ehti valitettavasti ennen Lehteä julkaisemaan tämän yllättävän ja merkittävän tiedon – sellasta se lehdistön kilpailu on, nopeat syövät hitaat.)
Ahtisaari on ehkä ainoa lihava suomalainen Ikinä!
(ihmekös sitä ei arvosteta ulkomaillakaan, ei kelpaa edustamaan meitä sopusuhtaisia suomalaisia, häpäisee vaan koko Suomen kansan, laihduttais, prk pelle.)

Enpä ollut minäkään kiinnittänyt huomiota asiaan, mutta totta turiset. Kyllä lihavuus pitäisi liittää siihen kanoniseen listaan henkilökohtaisia ominaisuuksia joista ei saa tehdä pilkkaa, ja tuomiovalta on luonnollisesti kohdehenkilöllä itsellään.

Surunvalittelut Hönttämäen suuntaan. Ahtisaari lihavako, älkääs nyt viitsikö.

Elokuvahan tästä tullaan tekemään, tuhti juttu!
Luontevin, ja itse asiassa ainoa, valinta päärooliin on syvällisen tulkinnan mestari Jasper Pääkkönen. Jos vain kiireiltään ehtii. Allakkansa on täynnä viimeistään siinä vaiheessa, kun aletaan toteuttaa elokuvaa Mannerheimista. Ja edesmenneestä paavista!
En malta odottaa koskettavaa kohtausta valkokankaalla, innostava puhe Suomen sotilaille tyyliin:
”Vähäksvälii, mitäsäsitsille etsä tsätsätsät-tsät-tsää!”
Ja vaikka ajatus pleksillä suojatusta, mutta yhtä kaikki mikrofoniin kuolaavasta JA säksättävästä, paavista voi tuntua rienaukselta, niin voidaan paavin eduksi kuitenkin lukea se, että hän on edes mennyt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Italialaiset rauhanturvaajat rauhoittamaan Etiopian tilannetta

(KENENISA BEKELE) Italia lähettää 12 000 rauhanturvaajaa Etiopiaan, jossa poliittiset levottomuudet ovat vaatineet tällä viikolla jo kymmeniä uhreja. Rauhanturvaajien on...

Close