Kategoriat
Talous

"Elämä on", toteaa Finnet

(SAUNALAHTI) Puhelinyhtiö Finnet puolustaa voimakkaasti päätöstään irtisanoa 84 työntekijäänsä pääosin matkapuhelinoperaattori DNA:n henkilöstöstä. Yhtiön edustajien mukaan irtisanomisille on painavat perusteet.
”Elämä on”, toteaa Finnetin tiedottaja Vesa Kuningas.
Työntekijäpuoli on asiasta kuitenkin painokkaasti eri mieltä. ”Aika kallista”, huomauttaa pääluottamusmies Kauko Saarelainen.
”Elämä on”, puolustautuu yhtiö. Saarelainen ei odotakaan yt-neuvotteluista paljoa lievennyksiä irtisanomislukuihin.
”Elämä on”, myöntää hänkin.

12 vastausta aiheeseen “"Elämä on", toteaa Finnet”

Niin, Hannu Taanila sensijaan huomautti, että monia suuriakin yhtiöitä kalvaa tulosta ja investointeja kovasti heikentävä vitsaus, osinkojen maksu. Kumma, kun tähän haitalliseen menoerään ei olla kiinnitetty huomiota nk. ”olis kirveellä töitä” linjalla, kuten esim henkilöstöön, tuohon huomattavasti pienempään menoerään tuotannossa.

Älkäähän nyt juuri osingoillahan se tulos kasvaa! Mitäs muutamasta hassusta työntekijästä…

Kaipaisin enemmän rasistista huumoria. Pilkatkaa pliis vähemmistöjä, varsinkin ryssiä ja afrikanamerikkalaisia!

Eivätkö verihikeä sorvin ääressä vuodattaneet ja julmasti erotetut työntekijät ole nykyisin vähemmistö? Väitän että nämäkin työntekijät ovat kahvihuoneissa kiillottaneet kynsiään ja heitelleet hobittiarmeijalle timantteja. Eikai sitä tuottavaa työntekijää eroteta, varsinkin jos ruoskaa on vielä jäljellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ei paskempi päätös Tallinkilta

(HELSINKI) Laivayhtiö Tallink lopettaa jätevesien laskemisen Itämereen mahdollisimman nopeasti. Tallinkin toimista nousi kohu, kun Helsingin Sanomat kertoi asian, jonka kaikki...

Close