Kategoriat
Ulkomaat

Turkin jäsenyys 4H-kerhossa puhuttaa Eurooppaa

(STRASBOURG) Turkin mahdollinen liittyminen 4H-kerhon jäseneksi ei saa varauksetonta kannatusta Euroopassa. Monissa vanhoissa jäsenmaissa ei uskota Turkin pystyvän täyttämään jäsenyyskriteerejä määräajassa, jos ollenkaan
”Kesän aikana Turkin pitäisi kerätä kolmekymmentä erilaisia heinäkasvia, kuivattaa ja prässätä ne sekä liimata ne kauniisti vihkoon nimen ja suvun mukaan”, kertoo komissaari Olli Rehn kerhon pääsyvaatimuksista.
Rehnin mukaan Turkin olisi myös saatava liittymiselle vanhempien suostumus, mikä on osoitettava kirjallisella todistuksella. Tästä voi koitua ongelmia, sillä sen paremmin Turkki kuin vanhempansakaan eivät osaa kirjoittaa.
”Lisäksi monet pienemmät kerholaiset pelkäävät, että Turkki muuttaa jäseneksi päästyään heille asumaan tai vaihtoehtoisesti tapattaa kaikki ja täyttää kerhotilat kebabilla”, pohtii Rehn.

5 vastausta aiheeseen “Turkin jäsenyys 4H-kerhossa puhuttaa Eurooppaa”

Tuohon kebabiin se taitaa tyssätä myös Turkin jäsenyys Martta- ja Neuvostoliitossa.

(Washington Bar) Kekko Uusnakki liiittyi Natoon.
”Tulihan tuota mietittyä pitempi tovi, mutta kun perheen sisäinen kansanäänestys osoitti kannatuksen selvästi nousseen ja tarjouskirje lupasi kivemmat edut kuin S-kortilla, niin se oli sillä sitten selvä homma”, toteaa Uusnakki tuliterästä bunkkeristaan käsin. ”Lapset tykkää Setä Samulin kerholehdestä ja aidosta köyhdytetystä uraanista tehdyistä Nato-tähtirintamerkeistä, ne loistaa ihmeen kirkkaasti yöllä ja päivälläkin. Pari taktista ydinohjusta piti sijoittaa kesämökille kun ei kellariin mahtunut, siellä jo se panssarivaunu kun on. Mutta AK-47 on ihan tyylikäs tossa makuuhuoneen seinällä”, vuoden luvialaiseksi forssalaisten toimesta valittu Kekko hehkuttaa.
”Vuosittainen jäsenmaksu nyt on vähän kova näin pienyrittäjälle, suhteutettuna se on tommoset 200.000 taalaa per perheenjäsen. Vaan eipä pääse enää naapuri kettuileen rotariudestaan, kun soittelin Seeiiaalle ja käskin pistään äijän tehovalvontaan. Loppui samalla meitin omenoiden rosmoaminen kun Bläkhawkit nakuttaa tosta pihan yli tasatunnein. Lisäksi ei oo enää mietttimistä minne sitä lomallaan menis, Nato järkkää kokoperheen yllärimatkoja, ja hyvinkin lämpimiä paikkoja on lupailtu kohteiksi”, Uusnakki ehtii todeta vielä ennen kuin mustapukuiset miehet nappaavat nauhurin ja toimittajan huostaansa.

Koko ihmisoikeuskiista Turkin ja Eu:n välillä on naurettava. Panettelu saa nyt loppua – lyödään faktat pöytään:
Turkki ei lokakuun 20. 2005 kl 23.59 jälkeen ole tähän mennessä (lokakuun 21. 2005 kl. 03.16)
* teloittanut ”sotilasoperaation” yhteydessä yhtään etniseen vähemmistöön kuuluvaa alle 4 vuotiasta lasta
* ”puhdistanut” ”vahingollisesta” ”aineksesta” ensimmäistäkään maalaiskylää
* tuominnut ehdolliseen vankeuteen ainuttakaan 14-vuotiaan raiskatun tyttärensä ”kunnia”-murhannutta isää.

kekko lienee fiktiivinen hahmo. koska tiettävästi ko. sukunimi on suojattu ja kyseistä henkilöä ei tässä suvussa tunneta….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ransu-koira edelleen alaraajahalvaantunut

(RUSKEASUO) Ylen Pikku Kakkosen monivuotinen kestotähti ja lasten suosikki Ransu-koira on vuosien kuntoutuksesta huolimatta edelleen alaraajahalvaantunut. Ransua hoitavien lääkäreiden mukaan...

Close