Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Lintuinfluenssa tappoi jälleen yhden – maailma paniikissa

Pakistanin maanjäristyksen kuolonuhrien määrä jo noin 51 000.
(KRASNOJARSK) Koko maailmaa ja kaikkea sitä, minkä tiedämme hyväksi uhkaava lintuinfluenssa on levinnyt jo aivan rakkaan kotimaamme kynnykselle. Viimeisimpien tietojen mukaan Aasiassa on jälleen menehtynyt yksi ihminen tämän hirmuiseen ja pelottavan tappajan kynsissä. Peto on näin kahminut jo liki 60 uhria.
”Tässä se taas nähdään, ettei Suomi ole mikään lintukoto”, kommentoi sata pakettia Tamifluta, Miliflunsia ja Pectoraliksia sekä wc-paperia – vanhasta tottumuksesta – hamstrannut haminalainen perheenemäntä Annukka Tavis narskutellen kynsiä kolmatta niveltä myöten.
Ympäri maailmaa on jo ryhdytty äärimmäisiin hätätoimiin uhkaavan pandemian estämiseksi. YK ja EU ovat käynnistäneet perinteiset hätäohjelmansa, joihin sisältyy paniikkinappulan painaminen, kova parkuminen, hiusten repiminen sekä ylimmän hallintovallan siirtäminen lääkeyhtiöille.

”Vitut siittä”

Samaan aikaan Pakistanissa runsas viikko sitten sattuneen maanjäristyksen kuolonuhrien määräksi arvioidaan jo yli 50 000 ihmistä.
”Hetkinen. Minkäsvärisiä ne pakistanilaiset taas olivatkaan ja paljonko siellä oli länsimaisia turisteja?” kysyi tiedosta hämmästynyt Kansainvälinen Yhteisö rokotetilausten tekemisen lomassa.
”Ja uskovatko ne kristittyjen oikeaan jumalaan? Ai ei? No vitut siittä sitten, jos ei ole edes ilmaismatkoja tulossa uhrien omaisille”, jatkoi Yhteisö silminnähden huojentuneena.
Nihkeät toimet Pakistanin hädän suhteen ovat kuitenkin herättäneet myös kritiikkiä. Etenkin suuret levy-yhtiöt ovat valittaneet ylimmän käskyvallan siirtämisestä Suomessa heidän hallustaan lääkefirmoille. ”Justiin kun saatiin tämä lakiprosessikin vauhtiin”, voivotteli Teppo Gramex.

9 vastausta aiheeseen “Lintuinfluenssa tappoi jälleen yhden – maailma paniikissa”

Onko valtiolla Bepanthenin varmuusvarastot kunnossa lintuinfluenssan varalle? Tässä olisi taas vinkkiä päättäjille, että Bepanthenia tarvitaan.

Kun vuodessa on kuollut noin 60, se tarkoittaa että 100 miljoonan vuoden kuluttua koko maailman nykyinen väestö on kuollut, että kyllä sitten herra Elokuuta nauratta notta poijaat.
Saunan takana on halkoja.

Herra JW: Kyllä 100 miljoonan vuoden kuluttua tämän maailman nykyinen väestö on kuollut jo ihan vanhuuttaan. Ei siihen mitään tauteja tarvita.

Mikäs Illuminatin mies se JW oikein on? Halkojahan on liiterissä, eikä saunan takana! Sitäpaitsi CDC, ECDC, USAMRIID, CDS/CSR yms. äms. ovat arvioineet, että 150 miljoonan henki on vaarassa!
Kyllä siinä pitääkin paniikkinappulaa painaa. Sitäpaitsi kaiken takana on kuitenkin Kiinan ”projekti 863”, eli ovela suunnitelma muokata H5N1-viruksen hemagglutiniiniproteiini enemmän virustyypin H1N1 kaltaikseksi. Sitten kielletään yllättäen ja pyytämättä oseltamivirin pääraakaineen eli tähtianisöljyn vienti Kiinasta ja ryhdytään kiristämään maailmaa ainoalla tehokkaasti valmistettavalla lääkkeellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Turkin jäsenyys 4H-kerhossa puhuttaa Eurooppaa

(STRASBOURG) Turkin mahdollinen liittyminen 4H-kerhon jäseneksi ei saa varauksetonta kannatusta Euroopassa. Monissa vanhoissa jäsenmaissa ei uskota Turkin pystyvän täyttämään jäsenyyskriteerejä...

Close