Kategoriat
Kulttuuri

Shitter Limited palaa lavoille

(EI OO KIVA KUOLLA JUANKOSKELLA) Erityisesti poliittisissa piireissä suurta suosiota herättänyt korkeakulttuurinen laulu- ja soitinyhtye Shitter Limited tekee paluun kotimaisille musiikkiareenoille. Yhtye nousi jo kauan ennen Himiä ja Rasmusta lööppimenestyjäksi ja samanlainen suosio on odotettavissa myös nyt.

”Tapa ittes tai mä tapan sut”
, kommentoi paluuta ja mahdollista sukseeta nokkamies Jukka Miettinen tiedotustilaisuudessa.
Huomion takaamiseksi vanhat klassikot saavat uuden kuosin ja nykypäivään sopivammat sanoitukset. Paluulevy kantaa nimeä ”Anna pillua, Liisa Hyssälä”. Kuuden kappaleen kokonaisuus sisältää monia ajankohtaisia veisuja, alkaen Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjaa varten lanseeratusta kappaleesta ”Vittu mä tapan sut Matti Vanhanen”.
Ensimmäiseksi sinkkulohkaisuksi on valittu tuoretta optiokohua ruotiva ”Fortumin johtaja pitäis tappaa”. Sen odotetaan saavan soittoaikaa erityisesti YleX:n päiväohjelmissa sekä Radio Novalla.

”Kaidetta vasten näin poliisin nussivan koiraa”
, ilakoivat radiojuontajat Idiootti Kana ja Lespaava Tyhjäpää.
Levyn muut kappaleet ovat ”Eero Heinäluoma on läski homo”, ”Tappakaa Timo Soini”, ”EU haisee Turkilta” sekä ”Huonoa musaa”.

”Halosta puukolla selkään! Halosta kirveellä päähän! Halosta piikillä silmään! Halosta lekalla kyrpään! Veristä mössöä veristä mössöä veristä mössöä äääääh!”
, Miettinen kuvailee yhtyeen tulevaisuuden suunnitelmia.

15 vastausta aiheeseen “Shitter Limited palaa lavoille”

”Kaidetta vasten näin poliisin nussivan koiraa”
Alkuperäisestihän laini menee näin:
”Kaidetta vasten näin poliisin yhtyvän koiraan”, joka paitsi rimmaa paremmin on myös aavistuksen korrektimpi ja sen ansiosta suorastaan nasevampi. Mutta mitä muuta Kanalta ja Tyhjäpäältä voi odottaa kuin halpoja kopioita?

Kyllä ainakin minun levylläni nussimisesta puhutaan. Äitis on laulanut väärin päälle?

Onhan siinä sekin mahdollisuus, että lauletaan villeistä rubiineista. 1970-luvulla olisi voitu vielä laillisen dopinghiihdon aikaan laulaa ”Anna pillua, Helena Takalo”.

Saatanan hienoa että shitter tekee paluun.Se on lievä helpotus nykypäivän vitutukseen kun on joutunu kattelemaan noita vitun paskanjauhaja politikkojen pelleilyä!
HYVÄ POJAT ostan kaikki shitterin levyt mitkä vain on saatavilla sillä olenhan vanha shitterin kannattaja.
Toivomus olisi et näkis bändin livenä täällä tampereellakin.
Tietysti ei niitä samoja biisejä jaksa kuunnella toistamiseen vuosikymmeniä,olisi hienoa jos tulisi uusiakin biisejä ja tietysti Lipposen roiston voisi mainita myös biiseissä joka on tosiaan sotkenut suomen hallitusta vitusti ja paska vielä viittii hymyillä kun sitä porsasta kuvataan….-jamppe

Mielestäni nykypäivään tarvitaanki kunnon musaa ja punkrock on jääny liika varjoon.
Toivottavasti tämä potkisi muitakin perseelle jotta heräisivät ja populaaripaska kuolis vittuun kokonaan koska sitä on ihan liikaa.
Punkrock takas ja suomi vapaaksi saatana,,,,!!!!

Huomioni kiinnitti viihdetaiteilija Miettisen sanoissa kohta ”Halosta lekalla kyrpään!”. On toki sanottu Halosen näyttävän mieheltä (ehkä jopa Conan O’Brieniltä), mutta ei kai hänellä sentään peenistä ole?

meinas olut mennä väärään kurkkuun kun luin ,että legendaarinen Shitter Limited olis heräämässä henkiin.Pitääkö ihan vanhat sotakirveet kaivaa esiin..PITÄÄ!!!.En ole edes heikkona hetkenä ajatellu vieväni kyseisen bändin vinyylejä divariin tai myyny viinan tuskissa!.Ei täs tähellisempää ollu…olkaahan kiltisti,paitsi niitä kohtaa ketkä hallituksessa päättää meidän ahdistuksesta!

Just oikeenlaista Shittiä mitä vois pikku punkkarit ja ei niin rastapäiset pellet jamittaa kahen ja puolen promillen memme jurrissa kotipirskeissä kautta maan.

“Kaidetta vasten näin poliisin yhtyvän koiraan”…Aika väsynyttä…Oikea muotohan olisi: Raidetta vasten näin rakuunan raiskaavan ruunaa…Sen tietäminen tarkoittaa yleensä ase tai aseetonta palvelua rakuunoissa ts. ratsuväkirykmentissä tai vastaavassa jalkaväen osastossa nurmiporana. Oi-oi-olennaista tässä keskustelussa kuitenkin on että vanhat Äijät ovat palaamassa kehiin. Varokaa muotipunkit ja trendihooceet ja nykyinen sosiaalistunut sovinnaishumanistihämypolvi. Painukaa vittuun saatanan Kätyrit. Meissä ooo-on voimaa…(mutta missä…jalkojen välissä vai suussa?)
Siunausta toverit!

En voi sille mitään,et shitter on mieletön punk-yhtye!Mä oon ollu fani ihan alust asti, jashitter jyrää!!!!!varsinkin reiska on mahtava! (se seksikäs rumpali)! shitter limited!

Well
ive been prescribed valproic acid its also called depekote for bipolar i was just wandering if its helped anybody and were there any negative side affects and how it made you feel online purchase
Pa!!!
________________________________
buying in brazil 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vuoden rasistisimmat leikit valittiin jälleen

(THÜRINGEN) Vuoden rasistisimmaksi leikiksi on valittu viime vuosikymmeninä vähemmällä huomiolle jäänyt "Viimeinen pari uunista ulos". Tuomariston mukaan tämä Saksassa kehitelty...

Close