Kategoriat
Seksivau

Vuoden rasistisimmat leikit valittiin jälleen

(THÜRINGEN) Vuoden rasistisimmaksi leikiksi on valittu viime vuosikymmeninä vähemmällä huomiolle jäänyt ”Viimeinen pari uunista ulos”. Tuomariston mukaan tämä Saksassa kehitelty leikki on jäänyt kilpailussa turhan usein uudempien leikkien jalkoihin.
”Viimeinen pari uunista ulos kuvaa mielestämme hyvin Keski-Euroopassa 1940-luvulla vallinnutta henkeä”, kertoo Rasistinen leikki -komitean puheenjohtaja Zwei Zimmer.
Kakkossijan kilpailussa sai ikiklassikko ”Kuka pelkää mustaa miestä”, ja kolmannelle sijalle jäi viime vuoden voittaja ”Inkkari ja länkkäri”. Lisäksi irtoääniä saivat Zimmerin mukaan sellaiset leikit kuin ”Kuka pelkää homoseksuaalia”, ”Kuka pelkää valkoista miestä” ja ”Kuka pelkää äitiä ja isää”.

4 vastausta aiheeseen “Vuoden rasistisimmat leikit valittiin jälleen”

Entäs poliisit ja roistot sitten? Eikai se ole hyvinvointirajoitteisten vika että heidän on alettava epäilmoituksellisesti lainaamaan toisten tavaroita!

Meidän eskarissa leikitään nykyisin korrektia leikkiä ”Kuka pelkää miestä”. Korrekti se on siihen asti, kunnes gender-tutkijat tulevat ampumaan senkin termin alas. Sitten leikitään vain vinkkiä päivästä ja vuodesta toiseen. Kunnes…
Meidän työpaikalla leikitään nykyisin myös leikkiä ”Kuka osaa käyttää eniten eufemismeja”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Taivas listautuu pörssiin

(TUONPUOLI) Talousvaikeuksissa painiskellut Taivas ilmoitti tänään, että yhtiö listautuu Helsingin pörssiin vuodenvaihteeseen mennessä. Listautumisen yhteydessä järjestetään kaikille sijoittajille avoin osakeanti....

Close