Kategoriat
Politiikka

Suomalaiset tukevat valtiojohtoa

(TNS) Lehden Kotitaloustutkimuksella teettämän mielipidetutkimuksen mukaan 56,3 prosenttia suomalaisista antaa tukensa tasavallan presidentille ja pääministerille, jos he päättävät perustelluista syistä tehdä Suomesta reaalisosialistisen valtion.
Lisäksi tutkimuksessa selvisi, että 83 prosenttia suomalaisista kannattaisi kreationismin opettamista kouluissa, mikäli Päivi Räsänen olisi perustellusti sitä mieltä, ja että lähes 97 prosenttia kansalaisista tukisi valtiojohtoa, mikäli se päättäisi perustelluista syistä kastroida kemiallisesti kaikki rumat ihmiset.
”Voi vittu mitä kusipäitä”, kommentoi asiaa äskettäin kuollut intellektuelli-asianajaja Matti Wuori.

8 vastausta aiheeseen “Suomalaiset tukevat valtiojohtoa”

Yllä olevaan kommenttiin viitaten: Linkkejä rasistiseen oikeistopropagandaan Lehden sivuilla? Eikös näitä kommentteja valvotakaan?

joo noi voisi poistaa tuosta jos vaan mitenkään mahdollista. Ja kaverin ip:tä estolistalle…

(Tohlompi) Tarja Halosen päästyä Conan O´Briejuuston kansainväliseen shouvin aihioiksi pohtivat nyt kilpailijoiden kammpanjatoimistot ylikansallisen luokan vastavetoa. Tavallisesti juotettavien lähteiden mukaan Sauli Niinistön tukijalkajoukot ovat kyselleet ehdokkaalleen cameoroolia Simpsoneissa. ”Meillä on jo Moe”, kuului vastaus. Nyt Niinistöä yritetään kammeta Leidit Landella -sarjaan. Matti Vanhasen kohdalla palaute on ollut suovempaa, hänet nähtäneen tulevalla kaudella C. S. I. -sarjassa esittämässä ruumista.

Siinä se sopii punitähtinen piippalakki Niinistön päähän kuin se sopi Stalinillekin!
Marxilaisista aatemaailman muunnoksista taitaakin olla kovinta kamaa nykyisin tuo Chico-Marxilaisuus; Muistattehan, pientä (hämärä)bisnestä menossa kokoajan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Shitter Limited palaa lavoille

(EI OO KIVA KUOLLA JUANKOSKELLA) Erityisesti poliittisissa piireissä suurta suosiota herättänyt korkeakulttuurinen laulu- ja soitinyhtye Shitter Limited tekee paluun kotimaisille...

Close