Kategoriat
Ulkomaat

Saddamin oikeudenkäynti keskeytyi kusitaukoon

(BAGDAD) Irakin entisen diktaattorin Saddam Husseinin oikeudenkäynti keskeytettiin heti avauspäivänä tiistaina. Paikallisten oikeuslähteiden mukaan sekä syyttäjä että puolustus pyysivät tuomareilta kusitaukoa.
”Hei, onko vielä pitkä matka? Meinaan jos on, niin voitaisko pitää kusitauko? Tuli näet otettua pari vahvistavaa tossa ennen”, ilmoitti Saddam istunnon alkuvaiheessa. Myös syyttäjät yhtyivät pyyntöön. ”Kusitauko! Kusitauko pyydetty!” he vahvistivat. Syyttäjät halusivat lisäksi käydä soittamassa äidille, suihkussa sekä kaupassa ostamassa irtokarkkeja.
”No mikäpä siinä. Minuakin kusettaa kuin ravihevosta”, kerrottiin tuomari Ahmed Nürnbergin kommentoineen. Useiden oikeuden jäsenten eturauhasvaivojen takia tauolle päätettiin antaa reilusti mittaa ”ettei mene taas ne viimeiset lusikalliset kauhtanalle”, tuomari hauskuutti yleisöä.
Ennen tauon pyytämistä Saddam ehti kuitenkin kiistää häntä vastaan nostetut syytteet, joiden mukaan hän oli tappanut satoja ihmisiä sunnialueilla, kaasuttanut kurdeja ja ollut yleisesti ihan vitun hullu.
”Mä raukka sorruin rakkauteen, sen ensimmäiseen asteeseen Mä pidän sen, mun vapauden, mä oonhan syytön, syytön, syytön niin”, Saddam totesi.

5 vastausta aiheeseen “Saddamin oikeudenkäynti keskeytyi kusitaukoon”

”Mun on helppo hengittää, kun tunnen vieressäin sun olkapään”, hyräili Saddamille eräs Halabjatin sinappikaasuiskusta selvinnyt kurdi heittäessään kepillistä eriössä.

Paha niistä kurdien teltoista on enää näin monen vuoskymmenen jälkeen mennä sanomaan, kuka siellä oli sillai kenen kanssa ja keltä ne kaasut pääsi valloilleen. Mitään näyttöä mistään motiivistakaan ei ole, Saddam ja kurdithan olivat parhaita kamuja keskenään.
Ja mitä se ykskään akka, joka väitti nähneensä Udain faijan BMW:n siellä Halabjahin seuduilla, mistään tietää, eihän se edes muista enää kenen kaa se siellä oli.
Sitäpaitsi, meitin lekurit kyllä todistaa, että Saddamilla oli niin paha kuppa, ettei se olis mitään kaasutuksia kyenny tekemään. Syyllinen oli joku ”body double”. Kyllä niitä riittää vieläkin 15 kertaa ammuttavaksi jos joku pitää tuomita…

HAHaha, kylläpäs sai nauraa taas. Vaikkakin vakaville aiheille, siitä syyttää saan tosin itseäin vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset tukevat valtiojohtoa

(TNS) Lehden Kotitaloustutkimuksella teettämän mielipidetutkimuksen mukaan 56,3 prosenttia suomalaisista antaa tukensa tasavallan presidentille ja pääministerille, jos he päättävät perustelluista syistä...

Close