Kategoriat
Ulkomaat

Nobelin rauhanpalkinnon saajan ratkeamista odotellaan

(KUTOMO) Suomessa ja maailmalla odotetaan malttamattomana, kenelle myönnetään tämänvuotinen Nobelin rauhanpalkinto. Kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen mukaan palkinnonsaaja ratkeaa todennäköisesti perjantaina, etenkin, jos kyseessä on Suomen presidentti Martti Ahtisaari.
”Ahtisaari ratkennee viimeistään perjantaina noin 35 prosentin todennäköisyydellä, tosin itse ottaisin varmistusmerkiksi mukaan vielä ristin”, pohtii Centrebetin kertoimenlaskija Joseph Rotblat.
Sen sijaan amerikkalaisenaattorien Richard Lugarin ja Sam Nunnin ratkeamiseen vedonlyöjät uskovat vain noin 15-prosenttisesti. Palkinnonsaaja voi olla myös yllätysnimi. Lehden tietojen mukaan Serbian entinen presidentti Slobodan Milosevic on noussut viime hetkillä mustana hevosena kisaan.
Nobel-komitean kerrottiin nimittäin huomanneen, että rauhanpalkinto on aikanaan myönnetty myös Henry Kissingerille. ”Joten vitutko sillä sitten enää on väliä”, totesi komitea tiputellessaan nimilappuja stetsoniin.

4 vastausta aiheeseen “Nobelin rauhanpalkinnon saajan ratkeamista odotellaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa katuu ex-missin äänestämistä eduskuntaan

(HELSINKI) Suomen kansa katuu syvästi sitä, että se äänesti ex-missin eduskuntaan vuonna 1999. Erityisesti miesten syvät rivit katuvat äänestäneensä enemmän...

Close