Kategoriat
Kotimaa

Nils Gustafsson syyllinen Bodomin kolmoismurhaan

(ESPOO) Espoon käräjäoikeus on antanut päätöksensä pitkään odotetussa Bodom-oikeudenkäynnissä. Oikeuden mukaan Nils Gustafsson on syyllinen kolmoismurhaan ja tuomitaan elinkautiseen vankeuteen.
”Todisteiden valossa oli selvää, että Gustafsson todetaan syylliseksi”, toteaa Lehden oikeustieteellinen asiantuntija Tyko Brahe.
Oikeuden mukaan syyttäjä pystyi todistamaan, että Gustafsson murhasi kylmää harkintaa osoittaen kolme leiritoveriaan. Todisteet osoittivat aukottomasti Gustafssonin syyllisyyden, Brahe katsoo.
Gustafssonin puolustus oli päätöksestä yllättynyt. ”Tämä oli täysin odottamattomissa”, kertoo puolustusasianajaja Dwayne Hoover.

3 vastausta aiheeseen “Nils Gustafsson syyllinen Bodomin kolmoismurhaan”

Hänhän voisi julkaista levyn retkestä bodomille ja ottaa ihQ-Daa tytöt taustakuoroksi: ”Se on boo-dom kato ihQ-DAA!”
Tai ryhtyä yritysvalmentajaksi riitaisille työryhmille ja järjestää tiimihengen rakennukseksi iloisia telttaretkiä.

Joulumarkkinoille Nilsin signeeraama Bodom-lautapeli. Arpakuution kutosella pääsee telttaan ’turvaan’. Vai joko näitä saa jostain?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nobelin rauhanpalkinnon saajan ratkeamista odotellaan

(KUTOMO) Suomessa ja maailmalla odotetaan malttamattomana, kenelle myönnetään tämänvuotinen Nobelin rauhanpalkinto. Kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen mukaan palkinnonsaaja ratkeaa todennäköisesti perjantaina, etenkin, jos...

Close