Kategoriat
Kotimaa

Nils Gustafsson syytön Bodomin kolmoismurhaan

(ESPOO) Espoon käräjäoikeus on antanut päätöksensä pitkään odotetussa Bodom-oikeudenkäynnissä. Oikeuden mukaan Nils Gustafsson on syytön kolmoismurhaan eikä häntä tuomita elinkautiseen vankeuteen.
”Todisteiden valossa oli selvää, että Gustafsson todetaan syyttömäksi”, toteaa Lehden oikeustieteellinen asiantuntija Tyko Brahe.
Oikeuden mukaan syyttäjä ei pystynyt todistamaan, että Gustafsson murhasi kylmää harkintaa osoittaen kolme leiritoveriaan. Todisteet osoittivat aukottomasti Gustafssonin syyttömyyden, Brahe katsoo.
Gustafssonin puolustus ei ollut päätöksestä yllättynyt. ”Tämä oli täysin odotettavissa”, kertoo puolustusasianajaja Dwayne Hoover.

12 vastausta aiheeseen “Nils Gustafsson syytön Bodomin kolmoismurhaan”

Suomen olisi mitä pikimmiten liityttävä Natoon, väitti joku toimittaja Gustafssonin sanoneen humalaspäissään.

Lehmä ampuu taikapalloja takapihalla. Pum, pum, pum. Ammuu, lehmä sanoo pullalle. Ammuu, ammuu, ampuu.

Elinakautinen tuli kävi hovissa kuinka vaan. Sääli, ettei meidän Christer Pettersonimme ole niin värikäs ja pahanatapainen kuin Sveanmaalla.
Olisko se sittenkin ollut Nykäsen Matti? Jos aika vaikka ooliiisiiii hiiidast

Akka ajaa ladalla saksassa.
Dödöakalla jalka kalkkaa.
Salla jakaa allaskaljalla kalaa.
Edelleen olen sitä mieltä, että Suomen pitäisi liittyä johonkin, mutta nyt en muista mihin, koska eräät määrät keskiolutta ovat jo tehneet tehtävänsä.

Nils Gustafsson ja tapaus Bodom eivät ole mielestäni minkäänlaisen huvituksen tai leikinlaskun paikka. Sitäpaitsi hyväkkäin August, nyt on jo lokakuu.

k: Mistä tietää että Gustafsson on saanut pesää?
v: Aamulla on teltta ehjänä ja kaverit hengissä.

Olet myöhässä! Minä, Oskar Ruskea ja viikinkilaivueeni tuhosimme Karthagon tunti sitten! Ilmaista kahvia ja pullaa nyt Tunisian alueella!

(ÄÄSBOO) Oikeus koki taas riemuvoiton, kun Nils Gustafsson-Holgersson todettiin syyttömäksi Bodomjärven kolmoismurhaan. Oikeudessa todettiin myös, että Nisse ei tappanut tuona aikana Martti-nimistä kotihanhea, jolla hän oli syyttäjän mukaan lennellyt pitkin Ruotsia pakoillessaan viranomaisia. Perättömäksi todettiin myös syytös, jonka mukaan Nils olisi ollut pakoreissulla himalajalla salanimellä ”Veikka.”
Puolustus kykeni aukottomasti todistamaan, että haltijat elävät vain Keski-Maassa, joten on silkka mahdottomuus, että yksikään haltija olisi kyennyt taikomaan Gustafssonia sellaiseen kokoon, että hänen olisi ollut mahdollista lentää hanhen selässä. KRP:n mukaan Suomeen ei ole viime aikoina muuttanut ainuttakaan haltijaa. Syyttäjän mukaan Suomessakin asuu haltija, mutta puolustuksen esittämien faktojen mukaan Jeesus Af Graal ei kykene pienentämään ihmisiä. Veikka on sen sijaan vuorikiipeilijä. Syytökset Veikkaa vastaan käsitellään erikseen, syyttäjän mukaan hänet voidaan tuomita jopa 12 vuoden vankeuteen.
Saimme pääsyyttäjä Tom Henrik Ibseniltä kommentin istunnon jälken: ”Noh, ainahan ei voi voittaa, mutta tulipahan lyötyä rahoiksi veronmaksajien kustannuksella. Aiomme jatkaa puurtamista asian tiimoilta. Kyllä tuonkaltainen pirunkätyri pitää linnaan saada, ties minkälainen sodomiitti on miehiään.” Kysyimme Ibsenin seuraavaa siirtoa. Hän vastasi: ”Aiomme nostaa syytteen Gustafssonia vastaan Inna Gadda Da Vida -tapauksessa. Olemme jo löytäneet paikan läheltä urheiluliikkeen, jossa myydään kenkiä, jotka sopivat Gustafssonin jalkaan. Liikkeessä myydään myös murhateltaksi soveltuvaa McKinley -merkkistä neljän hengen telttaa. Anteeksi nyt, mutta minulla on kiire konakkikaffeelle, jonka jälkeen aion vetää Ritua (Leppiniemi) turpaan.”
Jäämme siis innolla odottamaan syyttäjien vastaiskua.

Tiesin kokoajan sen olevan syytön. Jos olisi ollut pienintäkään näyttöä ne ei olisi sitä silloin pidätyksen yhteydessä edes päästäneet vapaaksi. Joten, kannattas olla varovainen kun syyttömiä aletaan julkisuudessa syytellä.
Ja nyt ne 137.000 eekiä pian gustaalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nils Gustafsson syyllinen Bodomin kolmoismurhaan

(ESPOO) Espoon käräjäoikeus on antanut päätöksensä pitkään odotetussa Bodom-oikeudenkäynnissä. Oikeuden mukaan Nils Gustafsson on syyllinen kolmoismurhaan ja tuomitaan elinkautiseen vankeuteen....

Close