Kategoriat
Seksivau

Kansa katuu ex-missin äänestämistä eduskuntaan

(HELSINKI) Suomen kansa katuu syvästi sitä, että se äänesti ex-missin eduskuntaan vuonna 1999. Erityisesti miesten syvät rivit katuvat äänestäneensä enemmän peniksellään kuin aivoillaan.
”Itku pitkästä ilosta”, nillittää Suomen kansan puhehenkilö Jouko Jokamies ja kiroaa ex-missin tuhonneen hänen mahdollisuutensa tehdä mitään kivaa enää ikinä koskaan.
”Se pilasi meidän elämät”, nillittävät tuhannet muutkin ja polttavat keskustan jäsenkorttejaan.
Suomen kansa onkin sitä mieltä, että ex-missejä ei tulevaisuudessa äänestetä mihinkään, ei edes ulos reality-ohjelmista. Sen sijaan uskovaisiksi tai laulajiksi kääntyneitä urheilijoita halutaan lisää eduskuntaan.

Ensi-ilta marraskuussa

Markus Selin on jo ilmoittanut kiinnostuksensa tehdä ex-missistä ja uudesta tekijänoikeuslaista elokuva. Ex-missiä näyttelee ennakkotietojen mukaan pornotähti Barbara ja uuden tekijänoikeuslain rooliin suunnitellaan Jasper Pääkköstä.
Elokuvan soundtrackilla läpsivät huhujen mukaan Matti ja Mervi.

5 vastausta aiheeseen “Kansa katuu ex-missin äänestämistä eduskuntaan”

Ei saa arvostella. Ex-missi on muuten liian vihjaileva ja täysin sovinistinen nimitys, sanotaan mielummin vaikka kulttuuriministeri.
Niin, ei saa arvostella, sillä kulttuuriministeri saattaa taas pahoittaa mielensä, ja teillä Lehdenkin tekijöillä alkaa omatunto ikävästi kolkuttamaan. Siinä olisi sitten jälleen kansallinen hätätila käsillä, kun kulttuuriministeri murjottaa.
Populistiksi kulttuuriministeriä on muuten turha haukkua. Tuore tekijänoikeuslakikin on hyvä esimerkki siitä, että kulttuuriministeri ei välitä ns. vittujakaan siitä, mitä kansa tahtoo tai ’maalaisjärki’ sanoo. Myöskään turhiin tutkimuksiin tai asintuntijoihin kulttuuriministeri ei luota. Oma raudanluja ammattitaito ja kokemus riittävät.

Aiemminhan tämä keskustalaisella jäsenkirjalla varustettu blondi itki, kun hän ei voi täysin kontrolloida itseensä kohdistuvaa lehtikirjoittelua. Joku oli kai masinoinut ajojahtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aku Ankka ohitti suosiossa sukuelinkarikatyyrin

(KOPPI) Aku Ankka on ohittanut suosiossa reilusti sukupuolielinkarikatyyrin, käy ilmi sisäsuomen sanomalehtien tilastokeskuksella teettämästä tutkimuksesta. Mikäli presidentinvaalit pidettäisiin nyt, äänestäisi...

Close