Kategoriat
Politiikka

Aku Ankka ohitti suosiossa sukuelinkarikatyyrin

(KOPPI) Aku Ankka on ohittanut suosiossa reilusti sukupuolielinkarikatyyrin, käy ilmi sisäsuomen sanomalehtien tilastokeskuksella teettämästä tutkimuksesta. Mikäli presidentinvaalit pidettäisiin nyt, äänestäisi Ankkaa 0,3 prosenttia äänioikeutetuista. Tämä on jo vajaan promillen sukupuolielinkarikatyyriä eli ns. kirkkovenettä enemmän.
Pienemmät ehdokkaat kuten Mannerheim, Kekkonen, Mustanaamio ja Timo Soini ovat kaikki lisänneet omaa kannatustaan. Kaikki ovat kuitenkin selvästi kärkikaksikkoa jäljessä.
Ennen vaaleja tehtävien mielipidemittauksien on usein kritisoitu vääristelevän äänestysasetelmaa. Tilanne vuoden alusta kun voi olla aivan toinen, kuin se on nyt. Asiantuntijoiden mukaan nyt ilmi tulleelle suosionmuutokselle ei tulisikaan antaa liikaa painoarvoa.
Myös monet pienten puolueiden ehdokkaat ovat esittäneet toivomuksen, että äänestäjät äänestäisivät ensimmäisellä kierroksella sitä ehdokasta, jonka mielipiteet ovat lähimpänä omia ja tekisivät kompromisseja suurten ehdokkaiden hyväksi vasta toisella kierroksella.

13 vastausta aiheeseen “Aku Ankka ohitti suosiossa sukuelinkarikatyyrin”

Timo Soini…
Siis kuka sitä nyt äänestäis, luulis ihmisten vähän ottavan vaalit vakavammin…

Aku Ankka kulttuuriministeriksi, Timo Soini sosiaali-ja terveysministeriksi, kulttuuriministeri presidentiksi ja sukuelinkarikatyyri päähän!

Marika Fingerroos valtiovarainministeriksi, Martina Aitolehti sosiaali- ja terveydenhuoltoministeriksi, Janita Janatuinen tissiministeriksi ja Matti Nykänen presidentiksi.

Aku Ankka ja Kirkkovene ovat saaneet ihailtavasti nuoret ja kouluttamattomatkin äänestäjät liikkeelle.
Enemmän kuin julkkisten äänestämisestä, pidän julkkisten tisseistä. Niinkuin Matti Nykäsen.

Soinista ei saa selvää onko hän ”rasisti” vai tukeeko hän oikeasti suomen kansalaisia….(kaikkia kenellä on suomen kansalaisuus)???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tekijänoikeuslaki hyväksyttiin selvin luvuin

(VIISASTEN KERHO) ÄKT, Gramex, Teosto, Liedes, BMG ja Warner hyväksyivät keskiviikkona selvällä ääntenenemmistöllä uuden tekijänoikeuslain. Päättäjien mielestä uusi laki on...

Close