Kategoriat
Kotimaa

Luottokörtti kadoksissa Alavudella

(ALAVUS) Vanhassa klassikkofilmissä kaupunki etsi murhaajaa, nyt Pohjanmaalla kunta etsii saarnaajaa. Nimittäin Alavudella on jo viikon päivät haettu kadoksiin joutunutta herännäisjohtajaa Paavo Nilsiäläistä. Saarnaajan hukkuminen on ollut kylillä kova isku.
”Kyllä voidaan sanoa, että Paavo oli todellinen luottokörtti”, voivottelee kunnanisä Lars Levi Laestadius.
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun paikallinen väki joutuu olemaan pitkiä aikoja körtittä. 1950-luvulla kunnan silloinen vauhdikas ajokörtti Erasmus Vähä-Kotila joutui viikkokausiksi hyllylle kuivumaan, ja 1980-luvun alussa Posti hukkasi Alavuden joulukörtin peräti kuukauden päiviksi.
Tällä kertaa tilanne on edellisiä akuutimpi, sillä hyvät hengelliset miehet alkavat viranomaisten mukaan olla todella körtillä.
”Se vaara tässä on, että ilman hengellistä johdatusta koko touhu romahtaa kuin körttitalo”, päivittelee vallesmanni Ruma.

11 vastausta aiheeseen “Luottokörtti kadoksissa Alavudella”

Poliisi varoittaa Suomessa liikkuvia merimiehiä satamissa puujalkoihin erikoistuneesta mamurikollisjengistä. Varsinkin vanhemmat merimiehet ovat menettäneet puujalkojaan viime aikoina.

Reikäkörtti, rokotuskörtti, kelakörtti, käyntikörtti, bonus/plussakörtti, kirjastokörtti, EA-körtti, tulityökörtti, jäsenkörtti…

Varoituksen sana. Minä olen joutunut luottokörttihuijauksen kohteeksi. Körtti lupasi varmaa pelastusta, mutta miten kävikään?
No menin sitten kuolemaan ja arvatkaapas pelastuinko? No en, helvetissä joudun iäisyyden kitumaan. Onneksi netti pelaa, mutta ei ne päästä meitä muille kuin Lehden sivuille.

… puhelinkörtti, muistikörtti, valttikörtin heikomman koulutustaustan takia väheksitty veli – hanttikörtti…

Kohta pitää sitten olla vähintään 21-vuotias, jotta voi saada kuorma-autokörtin.

Haluaako kukaan vaihdella Pokémon-körttejä tai jääkiekkokörttejä? Olen haka magic-körttipelissä!

Muistaako kukaan sitä aikaa, kun läheteltiin pilanpäiten kikkelikörttejä levittämään Sanan siementä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Big Brother -kilpailijat keskustelivat filosofiasta

Televisiosarja Big Brother kohahdutti jälleen suomalaisyleisöä, kun kilpailijat nähtiin keskustelemassa filosofiasta estottomasti tv-kameroiden edessä. Kilpailijat Antti A. ja Tiina väittelivät...

Close