Kategoriat
Ulkomaat

Lähteet: Saddam yhteistyöhön poliisin kanssa

Ex-diktaattori ilmiantajien suojeluohjelmaan?
Irakin syrjäytetty diktaattori Saddam Hussein saattaa päästä vapaaksi ja poliisin suojeluohjelmaan, kertovat luotettavat lähteet oikeuslaitoksen sisältä. Hussein on lähteiden mukaan luvannut paljastaa ainakin kuka järjesti hänen joukoilleen aseita ja koulutusta, joiden avulla muun muassa murhattiin yli 140 kyläläistä Dujailissa vuonna 1982.
Diktaattorin oikeudenkäynnin piti alkaa ensi viikolla, mutta se saattaa nyt peruuntua kokonaan. Poliisi on jo pitkään halunnut päästä kiinni suuriin nimiin pikkudiktaattoreiden takana.
”Maailman vankilat pursuavat pienempiä tekijöitä. He ansaitsevat toki rangaistuksensa, mutta tässä tapauksessa katsomme tärkeämmäksi päästä kiinni tekijöihin tekijöiden takana. Vain siten murhien ja rikosten kierre voidaan todella katkaista” summaa ylikonstaapeli Dick Wolf New Yorkin poliisista.
”Joku järjesti aseet ja joku järjesti tilaisuuden. Tämän jonkun me haluamme vastuuseen, sillä pelkäämme ettei Irak ole ollut ainoa maa jossa nyt tavoittelemamme isompi kala on ehtinyt hääriä” hän lisää.
Vahvistamattomien tietojen mukaan entiselle diktaattorille on luvattu uusi, tuntematon henkilöllisyys Tupelosta, Alabamasta, osoitteesta Mannerheimintie 17 a 3. Tiettävästi hänelle tullaan myös järjestämään työtä talkshow -isäntänä.

4 vastausta aiheeseen “Lähteet: Saddam yhteistyöhön poliisin kanssa”

Tämä on ehkä paras Lehden juttu ikinä. Suurkiitos tämän ”jonkun” henkilöllisyyden alleviivaamattomuudesta!

Ikinä en ole Saddamille mitään aseita tai satelliittivalokuvia myynyt! Suurlähetystömme tulee järjestämään tämmöiset KavkazCentr… Samizdatit mitkä lie vielä länsinaapuriin pakolaiseksi tästä maasta. Se on saakutin varma!

Sana kadulla on että samainen takapiru hääri mm. Pinochetin, Pol Potin ja Suharton kulisseissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Heinäluoma rakasteli vaimoaan

(MAKUUHUONE) SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma rakasteli vaimoaan Satua viime viikonvaihteessa, kerrotaan SDP:n puoluetoimistosta. Tiedotteen mukaan rakastelu tapahtui lauantaina saunan jälkeen....

Close