Kategoriat
Sähkeet

Suomen jalkapallomaajoukkue ei kelpaa -sähkeitä

Ei presidenttiehdokkaiden tueksi – Useimmat presidenttiehdokkaat ovat kieltäytyneet Suomen jalkapallojoukkueen tuesta presidentinvaalikampanjoissaan. Ehdokkaat eivät kelpuuta taustalleen joukkoa, joka on tehoton kentällä, antaa vastustajan hallita, ja joka pirteän alun jälkeen rupsahtaa kokonaan toimimattomaksi.
Ei aikuisviihteen tähdiksi – Useimmat aikuiselokuvien tuottajat ovat kieltäytyneet Suomen jalkapallomaajoukkueen tuesta aikuisviihteen elokuvissa. Tuottajat eivät kelpuuta joukkoa, joka on tehoton kentällä, antaa vastustajan hallita, ja joka pirteän alun jälkeen rupsahtaa kokonaan toimimattomaksi.
Ei Vatikaanin jalkapallojoukkueeksi – Vatikaanin tiedottaja on kieltäytynyt ottamasta vastaan Suomen jalkapallomaajoukkueen tukea. Tiedottajan mukaan Vatikaanissa on kokemusta riittävästi ihmisistä, jotka ovat tehottomia kentällä, antavat vastustajien hallita, ja jotka pirteän alun jälkeen rupsahtavat kokonaan toimimattomiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lähteet: Saddam yhteistyöhön poliisin kanssa

Ex-diktaattori ilmiantajien suojeluohjelmaan? Irakin syrjäytetty diktaattori Saddam Hussein saattaa päästä vapaaksi ja poliisin suojeluohjelmaan, kertovat luotettavat lähteet oikeuslaitoksen sisältä. Hussein...

Close