Kategoriat
Talous

Taivas aloittaa yt-neuvottelut

Taivas on ilmoittanut käynnistävänsä yt-neuvottelut. Tavoitteena on vähentää työntekijöiden määrää noin neljänneksellä nykyisestä, kertoo Taivaan tiedotuspäällikkö Pietari.
”Päätöksen taustalla on kiristynyt kilpailutilanne. Markkinaosuutemme on heikentynyt erityisesti Euroopassa, joka on perinteisesti ollut vahvoja alueitamme”, Pietari toteaa.
Taivaan työntekijät protestoivat suorittamalla uloslennon ja keskeyttämällä työnsä loppupäivän ajaksi. Pääluottamusmies, arkkienkeli Mikael, syyttää yhtiön johtoa epäonnistuneista strategisista linjauksista:
”Nämä uskonpuhdistukset ja muut. Ihan perseestä. Jos kannattavuus on heikentynyt, niin olisi ehkä syytä miettiä johdon vaihtamista sen sijaan että kuritetaan taas työntekijöitä”, Mikael jylisee.
Taivaan työntekijöiden ammattiosaston kommunistinen siipi on tiettävästi esittänyt tovereilleen lakon aloittamista irtisanomisten vastustamiseksi. Lehden toimitus seuraa tilanteen kehittymistä.

11 vastausta aiheeseen “Taivas aloittaa yt-neuvottelut”

No voi Saatanan Saatana! Helvetti soikoon! Täytyy ilmoittaa pomolle että Taivas meinaa saneerata työntekijöitä.. Täällä alhaalla kun ei ikinä ole liikaa hiilenlapioijia.

Pyydän vain yhtä asiaa: eli sitä että tilannetta hyvän journalistisen tavan mukaan myös seurattaisiin hamaan loppuun asti, eikä jätettätäisi tätä yhdeksi irralliseksi uutiseksi kuten Lehdellä turhan usein on tapana. Nettijulkaisultakin pitäisi riittää tarmoa seurata pitkien prosessien kehittymistä loppuun saakka. Aamen!

Kyllä on siellä johtoportaassa vaihtelemisen varaa. Itse ajattelisin että enkeli Lucifer olisi aika osuva valinta ja Reanimoitu Anton LeVey maailman paaviksi.
Tietenkin Suuren Cthulhun ansiot alalla ei voida myöskään jättää noteeraamatta.

Sinänsä ei varmaan tekisi Taivaalle pahaa parantaa suhteitaan Keski-Maan kanssa. Tuo suhde kun on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle.
Keski-Maa saattaisi saada taivaan enkelitykistöstä kätevän lisän Morgothin joukkoja vastaan, kun taas Taivas saisi vastamaksuksi Keski-Maan kauniista luonnosta resursseja maan sisäiseen talouteen.

Missä on solidaarisuus? Eikö helvetissä helvetissä noteerata tätä asiaa mitenkään? Tukilakot, sabotaasit…helvetin enkelit? Pikkupirut ynnä muut – pian on teidän vuoronne! Ei paljoa naurata, kun helvetin lämmitys automatisoidaan ja piruparat saavat etsiä muita hommia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen jalkapallomaajoukkue ei kelpaa -sähkeitä

Ei presidenttiehdokkaiden tueksi - Useimmat presidenttiehdokkaat ovat kieltäytyneet Suomen jalkapallojoukkueen tuesta presidentinvaalikampanjoissaan. Ehdokkaat eivät kelpuuta taustalleen joukkoa, joka on tehoton...

Close