Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Heinäluoma rakasteli vaimoaan

(MAKUUHUONE) SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma rakasteli vaimoaan Satua viime viikonvaihteessa, kerrotaan SDP:n puoluetoimistosta. Tiedotteen mukaan rakastelu tapahtui lauantaina saunan jälkeen. Toimitus kesti noin kahdeksan minuuttia ja se suoritettiin kauttaaltaan ns. lähetyssaarnaaja-asennossa. Varmentamattomien tietojen mukaan myös Heinäluoman vaimo sai orgasmin.
Oppositiojohtaja Jyrki Katainen kritisoi Heinäluomaa populismista, presidenttipelistä sekä noituudesta.
”Kyllä meillä kokoomuksessakin nämä temput osataan. Tule Eero ensi lauantaina kattomaan”, Katainen sättii.
Helsingin pörssissä rakastelulla ei ole toistaiseksi ollut havaittavia vaikutuksia. Markkina-analyytikko Stefan von Fuck kuitenkin arvioi, että jos ilmiöstä tulee toistuva, ja jos siihen yhdistyy öljyn hinnan kiristyminen, voi sillä olla arvaamattomia vaikutuksia maailmantalouteen.

8 vastausta aiheeseen “Heinäluoma rakasteli vaimoaan”

Miettikää kuinka monta taloa lämmitettäisiin sillä energiamäärällä joka ahkeraan rakasteluun kuluu? Siinäpä Fortumille liikeidea.

Kaikki rakasteluun(kin) kuluva energia päätyy lopulta talojen lämmittämiseen, Fortumilla haluttaisiin varmaan sekin osuus saada oman laskutuksen alaisuuteen. Kiinteistöille tuleva uusi sertifikaattisysteemi on salajuoni tähän suuntaan, pian sähkö- ja kaukolämpöfirmat pääsevät laskuttamaan vähän kuluttavia asiakkaita lämmitysenergian käytön kiertämisestä.

Heinäluoma vaimoineen tuhlaa sen energiamäärän minkä minä ja vaimoni säästämme hyvää hyvyyttämme. Sinnekö ne Fortumin optiorahat valuvat, kysyn vaan.
Nimim. ”Tuohtunut”

Kyllä tämä Heinäluoman vaimon rakastelu oli jonkin tahon masinoima. Syylliset esiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Eremenkon autokuskia selvitetään ankarasti

(URHEILUKATU) Suomalaisten mieltä viime päivät kuohuttanut jalkapallotähti Alexei Eremenko jr:n kolaritapaus on hiljalleen selviämässä, ja kaikkia askarruttanut kysymys "Losan" loistoauton...

Close