Kategoriat
Urheilu

Eremenkon autokuskia selvitetään ankarasti

(URHEILUKATU) Suomalaisten mieltä viime päivät kuohuttanut jalkapallotähti Alexei Eremenko jr:n kolaritapaus on hiljalleen selviämässä, ja kaikkia askarruttanut kysymys ”Losan” loistoauton kuljettajan henkilöllisyydestä ratkeamassa.
”Ai kuka vitun Eremenko? Ryssät kotionsa”, huoahti kotkalainen vanhempi herrasmies Ykä helpotuksesta.
Suomalaisen median, Suojelupoliisin, Jyrki Heliskosken sekä Jerry Cottonin ankaran tutkimustyön jälkeen epäillyt on voitu tiivistää muutamaan henkilöön.
”Melko varmana voidaan pitää, että Eremenkon autoa on ajanut joko Steve McQueen, sun äitis, ne toiset pojat tai Nils Gustafsson”, valaisi Helsingin käräjäoikeus.
Kirjailija Jorma Palon mielestä syyllinen on kuitenkin saksalainen nisti Hans Assman.

5 vastausta aiheeseen “Eremenkon autokuskia selvitetään ankarasti”

Melko varman stetson-harrison menetelmän tuloksena, voidaan myös päätellä, että Eremenkon autoa on voinut myös ajaa Viron rannikolta löydetty Leonardo di Caprion ruumis.

Juuri saamani tiedon mukaan Alexei Eremenko nuoremman autokuski on selvinnyt. Viimeisimmässä puhalluskokeessa hän puhalsi vain 0.1 promillea. Poliisin omat tutkijat eivät tosin vielä ole selvillä vesillä. ”Pääsi mullakin viikonloppu vähän venähtämään”, totesi nuorempi konstaapeli Erik Boozehound.. Matti Vanhanen on ilmoittanut, että Eremenkon kolarilla ei ole yhteyttä Kaarinaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päivän Sana

Justeeri.

Close