Kategoriat
Sähkeet

Vittuilevat sähkeet sunnuntaiksi

Hyvinkö pyyhkii – Saksan vaalit päättyivät pattitilanteeseen, jossa kumpikaan koalitiotarjokas ei saavuttanut enemmistöä liittopäivillä, ja sekös germaania harmittaa. Taitaa olla meno vähän samanlaista kuin Weimarin aikaan, eikö vain Fritz? Ja mitenhän mahtaa olla sen valtiopäivätalon palovakuutuksen kanssa.
Kirjoitus hallussa – Kulttuuriministeri Tanja Karpela kirjoittaa tuoreessa kolumnissaan tekstiviestien ihanuudesta. Vaan niinpä onnistuu ministeri kirjoittamaan myös sanat ’jonkin laista’ ja ’taiteen lajikseen’ aivan päin persettä. Sujuisikohan ’tekijänoikeuslain’ oikeinkirjoitus yhtä hyvin kuin sen puolustaminen?
Vahti läksi – Jääkiekkojoukkue Jokerien pakka meni viikolla täysin uusiksi ykkösvahti Tim Thomasin lähdettyä NHL:ään, ja sepä kaikkia muita liigaseuroja harmittaa aivan vietävästi. Kylläpä ottaa aivoon, kun kautta valtakunnan pidetyn joukkueen menestyksen mahdollisuudet noin murenevat.

12 vastausta aiheeseen “Vittuilevat sähkeet sunnuntaiksi”

Voi saatana että niin liikuttaa minuakin joka ikinen näistä sähkeiden mainitsemista asioista! On heti niin tarpeellista asiaa tällä maailmalla tarjottavanaan että pitäisi järjestää juhlat Telluksen uutiskatsannon ihmeille. Tästä pääsee enää paremmaksi jos New York Post suvaitsee alkaa kirjoittaa Kambodjalaisten talonpoikien omistamien sikojen ulosteiden rautapitoisuustaulukoita etusivulle.

Enemmän kuin vittuilusta, pidän Jacques Chiracista. Saisinko myös nännit nikkelistä?

Heeei, mistä lähtien ”Tanja Karpela” on kirjoitettu erikseen?
Saksassa kävi muuten ihan samalla tavalla kuin meillä viime kuntavaaleissa: kaikki voittivat.

Shh. Enemmän kuin turhista hyökkäyksistä, pidän harmittomasta pilkunnussinnasta ja Persoonasta. Tämä täältä tähän.

Onneksi Dresdenissä on vielä vaalit käymättä, ja odotettavissa on että pääpukarit ovat jossain vaiheessa yhtaikaa kaupungissa kampanjoimassa. Pattitilanteen laukaisemiseksi ja talouden kohentamiseksi muut kuin saksalaiset EU:n vaikuttajat ovat sopineet, että briteiltä tilataan täsmäpommitus kaikkiin niihin paikkoihin joissa Angie ja Steuer-Schröder kenties ovat. Esimerkiksi hotellien henkilökunta korvataan Kongon mandrilleilla ja japanilaisilla roboteilla niin että sivulliset eivät loukkaannu. Pommituskohteiden jälleenrakennusurakatkin on jo jaettu.
Tämän jälkeen eri puolueiden väliset hallitusneuvottelut saadaan helposti alkuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätöksiä

Pirkosta eroaminen saattoi loukata -- Hämeenlinnan hallinto-oikeus katsoi, että Tampereen kaupungin liikennelaitoksen päätös kieltää "Eroa Pirkosta"-verkkosivun mainostaminen linja-autoissa ei ollut...

Close