Kategoriat
Oikaisut

Lehti ei plagioi tahi varasta

Arvon lukijat,
Kuluvan viikon lopulla on esitetty epäilyjä, joiden mukaan Lehti tai sen toimittajat plagioisivat tai jopa suorastaan varastaisivat juttuideoita muista uutisvälineistä tai itsenäisiltä verkon kansalaisjournalistisilta sisällöntuottajilta. Tämä on kuitenkin täysin väärä väittämä. Lehden jutut perustuvat aina toimittajien omaan uutishankintaan ja -nenään. Ideoita varastetaan vain, jos ne ovat erityisen hyviä, ja tällöinkin jätetään aina kunnioittamatta alkuperäisen tekijän isyysoikeutta teokseensa. Samaa periaatetta noudattavat myös kaikki muut suuret mediatalot koko Suomessa.
August Elokuu
Kirjoittaja on skribentti

3 vastausta aiheeseen “Lehti ei plagioi tahi varasta”

Onkohan tämä plagioitu Lehden tiedesivuilta
Aivovammaiset psykopaatit ehkä parhaita sijoittajia
[Mikael Sjöström 20.9.2005, 12:23]
Aivovamman vuoksi psykopaateiksi muuttuneet ihmiset menestyvät sijoittajina, koska tunteet eivät vaikuta heidän päätöksiinsä, osoittaa Yhdysvalloissa tehty tutkimus.
Pelko estää ihmistä ottamasta edes järkeenkäypiä riskejä. Mutta ”funktionaaliset psykopaatit”, joille kallovamma on aiheuttanut vaurion aivojen tunne-elämää käsittelevään osaan, pystyvät sivuuttamaan tunteet ja siksi tekemään tavallista parempia sijoituspäätöksiä, kirjoittaa uutistoimisto Bloomberg.
Stanfordin kauppakorkeakoulussa tehdyn tutkimuksen mukaan tunteiden hallinta auttoi selviytymään liike-elämässä ja rahoitusmarkkinoilla.
”Monilla pääjohtajilla ja huippujuristeilla voi olla tämä ominaisuus”, sanoi neurologian professori Antoine Bechara Iowan osavaltion yliopistosta jutussa, joka julkaistiin Stanfordin kauppakorkeakoulun verkkopalvelussa.
http://www.talentum.com/doc.te?f_id=777162&s=u&wtm=te-20092005

You gotta be crazy. You gotta have a real need. You got to sleep on your toes, when you’re on the street, you got to be able to pick out the easy meat, with your eyes closed.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vittuilevat sähkeet sunnuntaiksi

Hyvinkö pyyhkii - Saksan vaalit päättyivät pattitilanteeseen, jossa kumpikaan koalitiotarjokas ei saavuttanut enemmistöä liittopäivillä, ja sekös germaania harmittaa. Taitaa olla...

Close