Kategoriat
Politiikka

SDP vaihtoi ministereitä

(R-KIOSKI) Toinen päähallituspuolue SDP vaihtoi eilen runsaasti ministereitään puheenjohtaja Amiraali Hornblowerin esityksestä. SDP:n puoluehallitus vahvisti ratkaisut myöhemmin iltapäivällä.
Esityksen mukaisesti valtiovarainministeri Antti Kalliomäki vaihdettiin naapurin Pekan kanssa kahteen Mario Lemieux -keräilykorttiin, kausilta 93-94 sekä 94-95. Sen sijaan opetusministeri Tuula Haataisesta SDP sai vain heikohkon kymmenen kortin MtG-pakan.
Amiraali Hornblower itse vaihdettiin kolmosvaihteelle hieman reippaampaa kaupunkiajoa varten, ja kauppa- ja teollisuusministeri Sinikka Mönkäre vaihdettiin vapaalle.
SDP on näin käyttänyt kaikki vaihtonsa tässä ottelussa, joten loukkaantumisten sattuessa se voi joutua pelaamaan loppuminuutit vajaalla.

11 vastausta aiheeseen “SDP vaihtoi ministereitä”

Vaihdetaan käytetty Iiro Viinanen purukumikorttiin. Tai purukumiin. No pentele, vaihdetaan käytetty Viinanen vaikka asvaltilta kaavittuun käytettyyn purukumiin. Ei. Vaihdetaan yksi käytetty Iiro Viinanen mihin tahansa ja annetaan vielä Kekkosen pyhäinjäännöksiä päälle.

OSTETAAN – MYYDÄÄN – VAIHDETAAN
Ostetaan veto-oikeus kaikkiin päätöksiin kaikkialla.
Myydään naapurin sielu tarpeettomana.
Vaihdetaan kesäaika talviaikaan lähitulevaisuudessa. Vaihdetaan puhtaat bokserit jalkaan tänään saunan jälkeen noin klo 20:48. Vaihdetaan kämppis vähemmän tilaa vievään ja paremman tuoksuiseen. Vaihdetaan vasenkätisestä oikeakätiseksi, jos mahdollista. Vaihdetaan vanhemmat fiksumpiin ja rikkaampiin. Vaihdetaan tyttökaverin väärät mielipiteet oikeisiin.
Kellä ois vaihtareita?

Vaihdetaan 75-vuotias äiti n.20-vuotiaaseen kissanaiseen. Toivottavasti olet aamu- ja iltavirkku. Sillä minäkin pidän sukkia. Vaihdan myös niitä.

Kysyttäessä syytä vaihtojen ajoittumiseen juuri nyt, kommentteja varten tavoitettu vt. puoluesihteeri Suuri Cthulhu vastasi esihistoriallisella manauksella. Toimittajaa jäivät kaipaamaan naapurin kihtitautinen leskirouva ja ulosottomies.

Vaihdoin juuri lahjetta. Olen myös ajatellut lähitulevaisuudessa vaihtaa kalsarit puhtaisiin. Sukat vaihdoin aamulla. Tai no, en tietenkään nuku sukat jalassa, mutta laitoin aamulla puhtaat sukat jalkoihin. Mitään ehtoja näille vaihdoille ei ollut.
Nyt on tarjolla Lipposen rookie-kortti. Juuri se, jossa paavolla on pulisongit. Aloitetaan huutaminen 5 eurosta. Otetaan myös vaihdossa ”Kaarinan” puhelinnumero.

SDP vaihtoi ministeri Sinikka Mönkäreen taiteilija Markus Copperin taideteokseen Seitsemän meren arkkienkeli. Veistos on suuri valaan muotoinen möhkäle ja siitä kuuluu säännöllisin väliajoin matalataajuista mölinää ja mylvintää. ”Tämä on muuten samanlainen, mutta tässä on vielä kovempi ääni”, kertoo puhemies Lipposen autonkuljettaja.
SDP harkitsee vielä Lipposen vaihtoa Copperin teokseen, jossa suljetussa huoneessa olevat tonnin painoiset metallikuulat yrittävät ajaa huoneeseen uskaltautuvien katsojien yli.

SDP vaihtoi ministereitä KEPU:n kanssa. ”Ei tää meidän politiikkaan vaikuta mitenkään, turha kannattajien on hätäillä” totesi puoluejyrä Saku Sammakko. ”Saatiin väliä kolme kappaa perunoita.”

Vaihdetaan Kekkosen diktarisoiva kummitus kahteen punakaali satsiin… Kaupan päälle ravintola kukemitzun julkaisema MCD Kalle Holmberg & Syntiset Tusina – Tussua ja limaa (Teuvo Lomanini piipii-talo projekti)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomeen valitaan ensi vaaleissa myös senaatti

(SMOLNA) Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa kansalaiset saavat äänestettävää oikein olan takaa. Kahdensadan kansanedustajan lisäksi maahamme valitaan ensimmäistä kertaa myös ylähuone eli...

Close