Kategoriat
Kotimaa

Porvoolaismies löysi Jeesuksen

(PORVOO) Porvoolaisen sekatyömiehen Juhana Herttuan elämä koki täyskäännöksen viikonlopun aikana, kun hän löysi Jeesuksen. Asiasta kertoi Herttuan rippi-isä sunnuntaina.
Jeesus löytyi perjantain ja lauantain välisenä yönä Herttuan kesämökin lautavajan liepeiltä, halkopinon takaa. Hänellä oli löydettäessä yllään tooga sekä jalassa sandaalit.
”Se on semmoinen vekkuli velmu että tykkää aina silloin tällöin mennä hukuksiin. Mutta kyllä ne yöpakkaset sen viimeistään kotiin ajavat”, pohdiskeli nimismies Jack Kerouac.
Poliisi tutkii lähiseurakunnassa myös tapausta, jonka mukaan ehtoollisella olisi harrastettu jumalahakuista juomista.

9 vastausta aiheeseen “Porvoolaismies löysi Jeesuksen”

Onko Juhana Herttua aikeissa ryhtyä kasvattamaan lisää näitä Jeesuksia? Voisivat olla melko haluttuja. Ajatelkaa: tulette kotiin rankan työpäivän jälkeen ja teitä ryntää ovelle vastaan iloinen oma Jeesuksenne.
Muistakaa vielä, älkää ottako kesä-Jeesusta. Pian on sitten paljon pieniä Jeesus-lapsia vailla majapaikkaa.

(Päärlyportit) Espoon käräjäoikeuden yleinen syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen jutussa jossa syytettynä oli espoolaismiljonääri Gordon Gekko, jota syytettiin kahden viilliintyneen kesäjeesuksen lopettamisesta. Teko ei osoittanut syyttäjän mukaan erityistä julmuutta, koska lopettaminen tehtiin luonnollisella tavalla eli ristiinnaulinnalla. ”Mahdottomaksihan se meni kun ne jatkuvasti messusivat ja perustivat lahkojaan. Puoliksi syötyjä öylättejä piti joka toinen päivä haravoituttaa pihasta. Veisuunraakuntaa kaikui pitkin yötä, kyllähän siinä menee hermot kun pitää kolmesti vaihtaa makuuhuonetta yhden yön aikana”, toteaa Gekko the Wall Street Journalin Westendin-painoksessa. Syyttämättä jätetty Gekko sai nuhteet ja vapaaseurakunnalle määrättiin kolme vuotta kuritushuonetta huolimattomasta jeesustarhaamisesta. Syyttäjä ei pitänyt uskottavana väitettä, että kerettiläiset olisivat vapauttaneet lopetetut jeesukset vapaasrk:n tarhasta luontoon ennen kuin kukko lauloi. Normaali rangaistus rauhoitettujen jeesusten tappamisesta on 200 euroa kappale ja 50 aavemariaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
SDP vaihtoi ministereitä

(R-KIOSKI) Toinen päähallituspuolue SDP vaihtoi eilen runsaasti ministereitään puheenjohtaja Amiraali Hornblowerin esityksestä. SDP:n puoluehallitus vahvisti ratkaisut myöhemmin iltapäivällä. Esityksen mukaisesti...

Close