Kategoriat
Muut

Lehti tuntee vastuunsa muuttuvassa maailmassa

Hyvä lukijamme.
Lehden tavoitteena on koko toimintamme ajan ollut tarjota juuri sinulle tärkeitä ja tarpeellisia rakennuspalikoita yhteiskunnan ja maailman hahmottamiseen mahdollisimman helppolukuisessa muodossa. Tämän pyrkimyksen saavuttamiseksi seuraamme tarkalla nenällä muutoksen tuulia ja sopeudumme niihin tehokkaasti ja ripeästi.
Kuten tiedät, on maailma viimeisten vuosien aikana kokenut suuria mullistuksia, ja monet tuttuina ja ennen muuta turvallisina pitämämme asiat ovat kääntyneet jopa päälaelleen. Nämä muutokset eivät tietenkään voi olla näkymättä kielessä ja sen konventioissa. Esimerkiksi 911 merkitsee neljän vuoden takaisten tapahtumien valossa aivan eri asiaa kuin vielä 90-luvun alussa.
Vastuullisena mediana muiden vastuullisten medioiden rinnalla meille on kunnia-asia pystyä muuttumaan yhdessä maailman kanssa, ja niinpä Lehti muuttaa sanastoaan nykyaikaa vastaavaksi: tästä eteenpäin kaikkia yhteiskuntajärjestyksen kannalta ei-toivottavia ja epämiellyttäviä asioita kuvaavat sanat korvataan termillä terrorismi ja tällaisia asioita tekeviä tai niihin muulla tavoin liittyviä henkilöitä kuvataan sanalla terroristi.
Winston Smith
Kirjoittaja on Lehden oikeinkirjoittaja

Yksi vastaus aiheeseen “Lehti tuntee vastuunsa muuttuvassa maailmassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Porvoolaismies löysi Jeesuksen

(PORVOO) Porvoolaisen sekatyömiehen Juhana Herttuan elämä koki täyskäännöksen viikonlopun aikana, kun hän löysi Jeesuksen. Asiasta kertoi Herttuan rippi-isä sunnuntaina. Jeesus...

Close