Kategoriat
Ulkomaat

Saksan hallitusneuvotteluissa yllätysratkaisu

(ANTIWESTFALEN) Saksan parlamenttivaalien jälkeinen ongelma hallituksen muodostamisessa on ratkennut. Suurimmat äänisaalit sunnuntaisissa vaaleissa keränneet kristillisdemokraattien CDU ja sosiaalidemokraattien SPD päätyivät neuvotteluissaan yhteiseen liittokansleriehdokkaaseen, jolle annetaan myös kaikki ministerinsalkut. Tuleva liittokansleri on tuoreissa vaaleissa varsin vähäisen äänisaaliin keränneen Preussilaisen nationalistipuolueen prinssi Otto Eduard Leopold von Bismarck-Schönhausen.
”Syntynyt ratkaisu on loistava. Bismarckilla on kokemusta vastayhdistyneen Saksan johtamisesta, ja hänen peniksensä on myös valtiomieskokoa”, myhäilee tyytyväisyyttään CDU:n Angela Merkel hyräillen samalla Rolling Stonesia.
Myös sosiaalidemokraattien puolella rautaiseen kansleriehdokkaaseen ollaan tyytyväisiä. Edes runsaan sadan vuoden makuu haudassa ei vähennä Bismarckin vetovoimaa nykypoliitikoiden silmissä.
”Meillä Saksassa on runsaasti hyviä kokemuksia vallan keskittämisestä yhdelle tervepäiselle henkilölle. Eikä hyöty rajoitu vain kotimaahan, sillä kyllä tästä riittää myös naapureille. Puolan ratsuväkirykmentitkin kokevat uuden kukoistuksensa”, hymisee univormuun ja käsivarsinauhaan pukeutunut nykyinen liittokansleri Gerhard Schröder orgasmin kourissa.
”No voi saatanan kyrpä mitä idiootteja tuli taas äänestettyä”, iloitsee myös takabaijerilainen Horst.

2 vastausta aiheeseen “Saksan hallitusneuvotteluissa yllätysratkaisu”

Eiköhän tämän myötä voida taas pyytää Hessenin prinssiä Suomen kuninkaaksi. Vaihtokaupassa voidaan antaa rautakansleri Kalervo ’Kalu’ Kummola Wehrmachtille harjoitusmaalitauluksi. Tai jos ei sinne kelpaa, niin bratwurstin raaka-aineeksi.

Pitäisikö se Aatu kaivaa Berliinin CountryClubin hiekkaesteestä päättämään Saksan asioista kun ei oikein mikään suju?
Kohta varmaan Saksan johto siirtyy samalle linjalle Jacques Chiracin ja Silvio Berlusconin kanssa ja alkaa naureskelemaan suomalaiselle ruoalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
USA varautuu uuteen hirmumyrskyyn

(TEXAS) Yhdysvaltain hallitus on aloittanut massiivisen varustautumisen hirmumyrsky Ritan varalle. Hallitus on vakuuttanut, että kuukausi sitten saman alueen läpi kulkeneen...

Close