Kategoriat
Ulkomaat

USA varautuu uuteen hirmumyrskyyn

(TEXAS) Yhdysvaltain hallitus on aloittanut massiivisen varustautumisen hirmumyrsky Ritan varalle. Hallitus on vakuuttanut, että kuukausi sitten saman alueen läpi kulkeneen hurrikaani Katrinan tuhoista on opittu paljon.
Yhdysvaltain kansalliskaarti onkin muun muassa siirtänyt satoja tankkiautollisia juomavettä pois tulevista evakuointikeskuksista. Myös järjestyksenpitoon ja pelastustöihin tarvittavia sotilaita on jo hyvän aikaa sitten alettu siirtää ulkomaille.
Kaikki keskeiset ministerit ja presidentti George Bush ovat omalta osaltaan ottaneet lomaa täksi ja ensi viikoksi. Lääkkeitä sekä raivaus- ja sairaankuljetuskalustoa on niin ikään jätetty vaivoja säästämättä hankkimatta odotetun tuhoalueen läheisyyteen. Myrskyyn valmistautumisen kaikkia kuluja on mahdotonta vielä arvioida.
Hurrikaanin odotetaan saapuvan Texasin itärannikolle lauantaina. Väestön evakuoiminen onkin tarkoitus aloittaa jo seuraavana tiistaina.

5 vastausta aiheeseen “USA varautuu uuteen hirmumyrskyyn”

(Kumbayaa) ”Olemme varautuneet äärimmäisiin toimiin, sillä mitä ilmeisimmin terroristi koodinimeltä Mother Nature hyökkää jälleen USAaa vastaan jumalattomin tarkoitusperin”, lausutaan sinetöidystä turvabunkkerista lähetetyssä viestissä. Very Big Brother -bunkkkeriin on kokoontunut Yhdysvaltain korkein johto ja sormet syyhyvät käydä ydinasein luonnon kimppuun ja tuhota se perinpohjaisesti uhkaamasta amerikkalaisten perusoikeuksia omistaa aseita ja saada cocacolaa ja omenapiirasta tasatunnein. ”Turvanamme on kahdeksan tonnia betonia tossa välissä. Menköön siihen vaikka 50 vuotta, varastoja piisaa. Mitä hel- miten niin kaljat on jo loppu? Hei, sihteeri, mehr bisse! Sihteeri!! Warum, nicht naisia täällä? Mein Führer, whatta-”, viesti päättyy.

Terrorisminvastaisen lain nojalla nuo läntisen pallonpuoliskon läskimakkarat varautuvat myös mahdolliseen uuteen terrori-iskuun. New Yorkiin ollaan kovalla vauhdilla rakentamassa uusia mahdollisimman isoja ja heikkoja tornitaloja. Kaupungin palomiehet ja muu pelastushenkilöstö varautuu historian pisimpään lakkoon. Lentokentän turvatarkastukset on lopetettu ja lentokoneista on poistettu matkustamon ja ohjaamon väliset ovet.
Kokiksen lutkuttajat ovat myös myöntäneet viisumivapauden kaikille ns. terroristivaltioitten kansalaisille. Eilen saadun tiedon mukaan, united stupidity of ameerika on myös liittynyt Schengen maihin, jolloin passia ei tarvita maahan tulemiseen. Ja mitäs väliä passilla kuitenkaan olisi, kun maan kaikki rajavartivat ovat aloittaneet kolmen kuukauden vuosilomansa samanaikaisesti.
Tänään aamulla tulleen määräyksen mukaan kaikkien usan kotimaan lentojen pitää lentää maksimipolttoainemäärällä, varmuuden vuoksi, ettei kone tipu kesken matkan, jos joku kaappaa sen ja lentääkin kauemmaksi kuin alunperin suunniteltiin.

Suomella, suurella Ameriikan ystävällä, olisi nyt näytön paikka: järjestetään suuri tuulipukukeräys ja lähetetään vetimet lentopostilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Israelin vetäytymisen taustalla ehkä isien synnit

(KADIM) Israelin vetäytyminen Gazan kaistalta ja Länsirannalta on saatu päätökseen. Armeijan joukot poistuivat eilen viimeisistä miehitetyistä siirtokunnista. Israelin hallitus myönsi...

Close