Kategoriat
Ulkomaat

Israelin vetäytymisen taustalla ehkä isien synnit

(KADIM) Israelin vetäytyminen Gazan kaistalta ja Länsirannalta on saatu päätökseen. Armeijan joukot poistuivat eilen viimeisistä miehitetyistä siirtokunnista. Israelin hallitus myönsi pian tämän jälkeen vetäytymisen taustalla olleen sen, että kansa on jälleen kerran tehnyt sitä, mikä on kauhistus herran silmissä.
”Hyvinhän tämä kuitenkin sinällään päättyi. Viimeksi mentiin orjiksi Babyloniin. Ja muistellaanpa vain erämaavuosia Egyptin orjuuden jälkeen” summaa tilannetta pääministeri Ariel Sharon.
”Nyt on luultavasti tehty jotain, mikä ei ole nyt ihan kauhistus- – – sanotaan mieluummin, että kansa teki sitä, mikä on vähän kiusallista herran silmissä, kun tästä nyt kuitenkin selvittiin sillä, että menetetään muutama hehtaari hiekkaerämaata.”
Sharon ei kuitenkaan suostu arvailemaan, mitä kansa tarkalleen ottaen on tehnyt. Yhdeksi mahdollisuudeksi hän nosti eilisiltaisessa hallituksen ylimääräisessä istunnossa kuitenkin sen, että kyseessä ovat hyvinkin vanhat synnit. Hän muistutti, että Jahve on pitkävihainen jumala, joka kostaa isien synnit pojille ja heidän pojilleen aina seitsemänteen polveen.

8 vastausta aiheeseen “Israelin vetäytymisen taustalla ehkä isien synnit”

Totuushan on se, että Israel vetäytyi sieltä siksi, että saisi vähän koetilaa massatuhoaseittensa (WMD) testaamiseen.
Kohta se on jori taas Israelissakin ”vapauttamassa” maata jahven ikeen alta ja samalla keräämässä hirveät lastit appelsiineja jenkkeihin rahdattavaksi – ja ”terroristeja” abu ghabiin lahdattavaksi.

Eipäs nyt eksytä aiheesta. On syytä epäillä, että filistealaiset valmistelevat hyökkäystä hylätyillä siirtokunta-alueilla. Saattaa olla myös, että Daavidin salarakas Batseba tekee paljastuksen, joka yllättää Ariel Sharonin ja muut veijarit – housut ja Israelin lippu puolitangossa. Pois ei ole suljettu myöskään Juudas Iskariotin kostoa. Kaanaassa tapahtuu taas.

Poissuljettua ei ole myöskään Jeesuksen palaaminen maan päälle, joka kääntäisikin Israelin tilanteen varsinaiseksi hullunmyllyksi. Lisäksi mahdollisia voivat olla myös vitsaukset, enkeleiden joukkohyökkäykset, sekä Jahven kyllästyminen joka johtanee lopulliseen atomituhoon muuttaen maapallon asukkeineen hienoksi pölyksi. Paitsi mormonit. Ja Paavin.

Tää oli hyvä. Ikävä puoli Lehden lukemiselle on että työkaverit ihmettelee ku aina itsekseen hihittelee

Ja niin Suomen kansa tuli täyteen märkiviä paiseita ja heinäsirkat valtasivat Eduskuntatalon. Mutta Mooses Lipponen kovetti taas sydämensä.

(EDUSKUNTA) Pyysimme haastattelua ent. Pääministeri Mooses Lipposelta.
Mitä olette mieltä suomea koettelevista vitsauksista?
Mrrrhh.
Mitä aiotte tehdä asian hyväksi?
Ärhmhm!
Mitä jatkossa tapahtuu?
Grrrörr..
Näihin tunnelmiin päätämme Eduskuntatalon vierailumme, seuraavana vuorossa lisärakennuksen kahvila.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saatananpalvelusten kävijämäärät laskussa

(ALHAZRED) Suomen saatanallis-pakanallinen kirkko on huolissaan viikoittaisten saatananpalvelusten laskevista kävijämääristä. Kirkon verellä kirjoitettujen tilastojen mukaan keskiyön saatananpalveluksissa käy enää keskimäärin...

Close