Kategoriat
Kotimaa

Saatananpalvelusten kävijämäärät laskussa

(ALHAZRED) Suomen saatanallis-pakanallinen kirkko on huolissaan viikoittaisten saatananpalvelusten laskevista kävijämääristä. Kirkon verellä kirjoitettujen tilastojen mukaan keskiyön saatananpalveluksissa käy enää keskimäärin kourallinen väkeä, ja vain suurimmat perkeleelliset juhlapäivät saavat massat liikkeelle.
”Niin se on, että ei keskiyön mustassa messussa istu enää kuin muutama vanha mummo veisaamassa Dimmu Borgiria. Ainoastaan joululaulutilaisuuksiin saadaan perheitä ja nuorempaa väkeä liikkeelle”, huokaa mustan kirkon tiedottaja Bara Thrum.
Tilanne on vaikea paitsi kirkon uskottavuuden takia, myös sen työntekijöiden motivaation vuoksi. Monin paikoin lahkoihin on vaikea saada vetäjiä, ja etenkin maaseudulla saatananpalveluksia joudutaan hoitamaan ns. keikkauhraajien avulla.
”No, Toijalassa sentään luistaa”, Thrum paaluttaa.

Uusia aluevaltauksia

Kirkko ei kuitenkaan ole jäänyt makoilemaan alttarilleen, vaan pyrkii aktiivisesti kääntämään kävijävirtoja takaisin. Joululaulutilaisuuksien rinnalle suunnitellaan myös viihteellisempiä ja nuorten makuun paremmin istuvia messuja.
”Mutta mitään iskelmätähtiä ei kyllä päästetä kirkkoon esiintymään. Joku roti se on oltava. Emmekä aio luopua vuohien teurastamisesta, vaikka se on vegaanijäsentemme keskuudessa ollut kova kiistakysymys”, Thrum kertoo.
Puhetta on ollut lisäksi saatananpalveluksen ajankohdan muuttamisesta. Nykyinen puoliyö on kieltämättä perinteinen käytäntö, mutta sopii nykyihmisten elämänrytmiin heikosti. Ainakaan vielä pakanakirkkovaltuusto ei aio ottaa asiaa käsittelyyn.
”Pitää muistaa, että meillä on paraikaa pöydällä tämä hedelmöityshoitodebatti. Siihen meidän kantamme on ehdottomasti se, että paholaisen sikiöihin ei pidä ihmisen koskeman”, Thrum julistaa.

8 vastausta aiheeseen “Saatananpalvelusten kävijämäärät laskussa”

HAIL SATAN. RAKEITA SAATANA.
Kuinkas pitkä aika onkaan enää valtakunnallisiin kirkonpolttajaisiin?

Osallistuisin muuten, mutta perkele, kun on niin pirusti näitä saatanan hommia.

Onhan siellä Toijalan seuroissakin käynny kovasti nuorta väkeä mutta ny on joku saatana käyny nussimassa ne

No mikä perkele näitä nykyajan nuoria riivaa saatana! Helvettiin joutaisivat mokomat pirulaiset.

Hienoa että lehtikin näin auttaa Perkeleen yhdistämisessä vieraaseen mytologiaan. Onhan se jo korkein aika kuopata nämä vanhat esipostmodernit uskonnot ja kielet ja yhtyä suureen Uussuomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myös Matti lupaa leipoa vapautumisensa jälkeen

(ALCATRAZ) Vankilasta vapautuva mäkihyppylegenda Matti Nykänen on Lehden tietojen mukaan innostunut leipomisharrastuksesta. Matti sai tiettävästi sysäyksen vaimoltaan Mervi Tapolalta, joka...

Close