Kategoriat
Politiikka

Vasemmistoälykkö ei tunne vahingoniloa hurrikaanin pelastustoimien epäonnistumisen vuoksi

(YLIOPISTOKAUPUNGIT) Paikallinen fiksujen aineiden opiskelija ei tunne lainkaan vahingoniloa Bushin hallituksen epäonnistuneista toimista Katrina-hirmumyrskyn aikana. Ylioppilas Juhani Henkilö ei pidä presidentti George W. Bushin ajamasta konservatiivisesta ja militaristisesta linjasta, muttei anna sen vaikuttaa mielipiteeseensä.
”Valtava määrä ihmisiä kuoli, vammautui tai menetti kotinsa. Olisi todella vastenmielistä, jos joku tuntisi asian vuoksi vahingoniloa”, summaa Henkilö.

Vilpitön
onnentoivotus

Bushin hallituksen jo valmiiksi alamaissa ollut suosio koki vielä lisäinflaation New Orleansin tuhonneen myrskyn pelastustoimien epäonnistuttua. Republikaanien voisi olla vaikeaa toipua toisesta epäonnistuneesta pelastusoperaatiosta.
Henkilö vakuuttaa, että kuitenkin toivoo vilpittömästi pelastustoimien onnistuvan mahdollisimman hyvin hirmumyrsky Ritan iskiessä viikonloppuna Yhdysvaltojen rannikolle.
”Sehän olisi hirvittävää, todella kuvottavaa toivoa vähänkään, että pelastustoimet epäonnistuvat. Kyseessä nyt ovat kuitenkin ihmishenget, ihmisten kodit ja terveys. Eihän kukaan täysissä järjissään oleva voi toivoa minkään hallituksen toimen menevän pieleen nyt!” hän tuumii.
Henkilön mukaan hän ei myöskään tunne ketään, joka toivoisi pelastustoimien epäonnistuvan vain siksi, että Bushia äänestäneet näkisivät, kuinka väärin valitsivat edellisissä vaaleissa.

12 vastausta aiheeseen “Vasemmistoälykkö ei tunne vahingoniloa hurrikaanin pelastustoimien epäonnistumisen vuoksi”

Minä tiedostan, etten tiedosta tuntevani tiedostamatonta vahingoniloa, jota tunnen.

PS: Lehden jutut käyvät aina vain paremmiksi. Oletteko harkinneet päivittäisen paperiversion julkaisemista EU-tukiaisvaroilla? Pistelette kyllä osuvammin ajankohtaisen nahan finneihin reikiä kuin mikään! Koskaan!
Olipa hyvä vertauskuva!

Mikäli tiedostan, etten tiedosta tuntevani tiedostamatonta vahingoniloa, jota tunnen, en tunnusta.

Vahingoniloni on niin alhaisella tasolla, että tuskin tiedostan sitä miettimättä oikein ankarasti legendaarista lausahdusta ” Houston I think that we have a problem”

En tunne paljoa vahingoniloa. Usein.
Mutta oli kyllä pakko vähän väliä murjaista vitsi sotilaiden lähettämisestä ja ”vaihteen päälle jäämisestä”
Ja Katrina and the Wavesista…

Taytyy muistaa tuntea vahingoniloa, kun suomenlehden neukkuvoimalat vihdoin poksahtavat. t: jenkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saksan hallitusneuvotteluissa yllätysratkaisu

(ANTIWESTFALEN) Saksan parlamenttivaalien jälkeinen ongelma hallituksen muodostamisessa on ratkennut. Suurimmat äänisaalit sunnuntaisissa vaaleissa keränneet kristillisdemokraattien CDU ja sosiaalidemokraattien SPD päätyivät...

Close