Kategoriat
Ulkomaat

Myös suomalaisia ehdolla Nobelin saajiksi

(TNT) Suomalaisten Nobel-palkittujen lyhyt lista saattaa saada kauan kaivattua jatkoa tänä vuonna. Ehdokkaiden joukossa on palkintojenjakokomitean julkaisemien listojen mukaan jopa useita suomalaisia osaajia.
Vahvimmilla on presidentti Martti Ahtisaari, joka on jälleen kerran ehdolla Nobelin välirauhanpalkinnon saajaksi. Komitean mukaan Ahtisaaren kyky luoda hetken kestäviä ja väliaikaisiksi jääviä rauhansopimuksia on lähes legendaarisessa maineessa.
”Kosovo”, mainitsi asiantuntijajäsen Radovan Srebrenica.
Urheilutähti Heli Koivula-Krügerillä taas arvellaan olevan hyviä mahdollisuuksia Huonon kirjallisuuden Nobeliin piakkoin ilmestyvän urheilijoiden lesborakkaudesta kertovan esikoisteoksensa turvin.

Metafysiikka
menee ohitse

Muissa kategorioissa lienee kuitenkin tiukempaa. Emeritusprofessori Paavo Riekkisen mahdollisuuksia pseudolääketieteen Nobeliin kuitenkin epäilllään, samoin kuin Jari Sarasvuon saumoja huomiotalouden palkintoon. Myöskään puistokemian sen paremmin kuin metafysiikan Nobelia ei liene odotettavissa.
2005 on samalla viimeinen vuosi, jolloin rauhanpalkinto jaetaan, sillä palkintokomitean mukaan Bono ja Bob Geldof ovat pelastaneet maailman jo riittävän monta kertaa. Sen korvaa Lehden saamien tietojen mukaan Nobelin hattupalkinto, jonka vahvimmaksi saajaksi epäillään Bonon stetsonia.

9 vastausta aiheeseen “Myös suomalaisia ehdolla Nobelin saajiksi”

Muistakaa myös suomalaiset takinkääntäjät! Maailmanluokan suorituksia on useammalla vielä elossa olevalla aktiivipoliitikolla, itse asiassa missään muualla ei ole kyetty samaan. On vielä menetelty humaanisti, poliittisia vastustajia ei ole aikanaan pistetty vuosikausiksi linnaan tai teloitettu tekaistujen syytteiden nojalla, ja aikojen muututtua julkisivu on kyetty pitämään niin puhtoisena että parempimuististen ilkeiden kommenttien vastineeksi tulee spontaanisti paheksuvaa palautetta sellaisilta henkilöiltä jotka eivät edes tiedä olevansa manipuloituja.

Kyllä Kimi Räikkönen on tehnyt niin perkeleen hyvää työtä maailmalla ja maailman hyväksi, että kyllä hänen pitäsi se nobeli saada. Ja kärsinytkin se on niin kovasti. Ehdotan siis Kimiä nobel-ehdokkaaksi, koska on se niin kova jätkä. Alanso on ihan paska. Forrrmulat! Se on kova laji, pitäis olla olympialaisissa.

Rauhanpalkinnon tilalle urheilukirjallisuuden Nobel, joka menee ilman soraääniä Jari Porttilalle. Perusteet: ihminen, ajattelija, Salpausselän Nero, ajatusten Kemijoki. Kaikki muut Nobel-pystit jaettakoon Timo T.A. Mikkosen ja Jari Sarasvuon kesken, joista jälkimmäinen voi sitten vetäytyä kirjoittamaan suurteostaan Idiootin elämää huomiotaloudessa.

On Kimi vähintäänkin hymypoikapatsaan ansainnut suorituksistaan. Sen lisäksi voisi harkita YK:n hyväntahdon lähettilään virkaa koska hän muutenkin matkustelee niin paljon.

Tokihan Kimi on nuo ansainnut. Lisäksi Huonon viinapään Nobelin palkinnon.

Kimi voi heilutella strippibaarissa tästä eteenpäin kopterin sijasta nobel-pystiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset tuntevat suurta sympatiaa Kimi Räikköstä kohtaan

(EL DORADO) F1-kuljettaja Kimi Räikkösen kohtuuton epäonni on sulattanut suomalaisen urheiluyleisön sydämet. Rengasrikot, moottoriviat ja tallin tekniset kömmähdykset ovat olleet...

Close