Kategoriat
Urheilu

Suomalaiset tuntevat suurta sympatiaa Kimi Räikköstä kohtaan

(EL DORADO) F1-kuljettaja Kimi Räikkösen kohtuuton epäonni on sulattanut suomalaisen urheiluyleisön sydämet. Rengasrikot, moottoriviat ja tallin tekniset kömmähdykset ovat olleet Räikköselle arkipäivää, minkä vuoksi kansalaiset antavatkin hänelle varauksettoman tukensa ja kannustuksensa.
Suomalaisten mukaan noin kymmenen miljoonaa euroa vuodessa tienaava, malli Jenni Dahlmanin kanssa naimisissa oleva ja Monacossa asustava Räikkönen joutuu jokapäiväisessä elämässään kokemaan niin paljon vastoinkäymisiä, että edes radalla toivoisi sujuvan.
”Kyllä on miehellä tosi vaikeaa. On se surkeaa, että haaveiden pitää tuolla lailla murskautua. Elämä pilalla varmasti”, kommentoi pitkäaikaistyötön Kari Kokkolasta.

Ei ole helppoa

Karin kanssa samaa mieltä on yksinhuoltaja Jaana Lievestuoreelta. Hän huomauttaa Kimin joutuvan liki yksin kantamaan huolta perheensä elannosta, ja noin kymmenen miljoonaa euroa vuodessa on varsin vähän.
”Joutuvat niin paljon matkustelemaankin. Voi voi sentään, onneksi ei vielä ole heillä lapsia lisätaakkana. Toivottavasti Kimi saa edes pienen palkankorotuksen”, surkuttelee Jaana.
Jalaton, asunnoton ja leukemiaa sairastava Pentti kierrätyspaperilaatikosta muistuttaa, että hän ei ainakaan haluaisi olla Räikkösen housuissa.
”En päivääkään vaihtaisi pois”, korisee Pentti paiseidensa keskeltä.

21 vastausta aiheeseen “Suomalaiset tuntevat suurta sympatiaa Kimi Räikköstä kohtaan”

(Hasselnöthoff) EU:n humäänitääristen direktiivien mukaisesti Sveitsi on luvannut lähettää Kimi Räikkösen katastrofiavuksi hirmumyrskytuhoista kärsiville alueille Amerikkaan. Kimi jakaa New Orleansilaisille ilmaisia Toblerone -patukoita ja kuulakärkikyniä sekä kertoo vetoavalla tyylillään miltä tuntuu kun ei taidot riitä. ”I verry ama proust of that tey axed just mii”, sanoi Raekkoenen tiedoitustilaisuudessa useille mikrofoneille joista osa oli jäänyt auki.

Minä ostin tänään saksassa tehtyä sveitsiläistä sulatejuustoa. Kontumarketissa maksoi 50 senttiä paketti. Siinä on sellaisia kolmionmuotoisia sulatejuustoannospaloja. En ole vielä maistellut miltä maistuu mutta meinaan kyllä vielä maistella. Saattaa olla ettei se ole saksasa valmistettu mutta pitääpä tarkistaa asia kunhan on asiaa jääkaapille. En kyllä meinaa jääkaapilla käydä piakkoin. Taidanpa noutaa jääkaapista yhden oluen.

Jaa-a, seuraavaksi pitänee hankkia jääkaappiin Saksassa tehtyä sveitsiläistä olutta.
Nythän on kuitenkin niin, että Kimi Räikkönen asetetaan ehdolle seuraaviin europarlamenttivaaleihin. Puolueesta ei ole vielä tietoa, mutta vaalikampanjan rahoittavat Toblerone ja West. ”Älyllisesti heikkojen asialla – Kimi.”

No niin. Tarkistin nyt asian. Se onkin itävaltalaista juustoa ja valmistettu Itävallassa. Aika halpaa juustoa loppujen lopuksi. Pakkaus painaa 140 grammaa. Muutenkin olen huomannut juustojen kilohintojen laskenee viime aikoina. Edamia saa jo 3,5 eurolla/kilo. Ei kannata enää Virosta kantaa kun Itävallasta saa halvemmalla. Niin ja Suomesta. Toisaalta tuo halpa edam taitaa olla Latviasta kotoisin tai Liettuasta. En nyt muista mutta kun seuraavan kerran menen jääkaapille niin tarkistan asian. Mulla on jääkaappi keittiössä, joten kovin usein ei jääkaapilla tule käytyä.

Pavel Ploc oli niin Puolasta kuin Puolasta vain voi olla. Eipäs muuten ollutkaan, vaan silloisesta Tsekkoslovakiasta. Mutta ei kannata kantaa mäkihyppääjiä Puolasta eikä Tsekkoslovakiasta, kun niitä saa Suomesta halvemmalla.
Kyllä Edamiin pätee se, että sitä parempaa mitä halvempaa. Ja vaikkei pätisikään, niin enemmän sitä halvempaa tulee syötyä. Ja vaikkei tulisikaan, niin halpaa se puolalainen Edam silti on.

Minulla on sellainen karttapallo, jossa Puolan rajanaapureita ovat: Itä-Saksa, Tsekkoslovakia ja Neuvostoliitto. Pitäisiköhän ostaa uusi?

Minun karttapallossani on em. mainioiden valtioiden lisäksi Jugoslavia ja Saksan Lounais-Afrikka. Eivät ole Puolan rajanaapureita, mutta voisivat toki olla.

Älkääs nyt pilkatko meidän Kimiä. Kyllä se Kimi on taitava sitten kuski. Ja on se vienyt Suomi-kuvaakin maailmalle, ihan niinkuin meidän Mika ja se toinen meidän Mika. Niin, ja myös meidän Heikki ja Nico, ne on nuoria lupauksia. Meidän Musti on myös taitava, se osaa noutaa lehden postiluukusta. Ja meidän lähikaupan kassatyttö on myös tosi mukava. Kaikista meidän naapureista en kuitenkaan pidä, kun ne välillä soittaa musiikkia niin kovalla. Meidän autossa on turbo.

Kimin tehtävänä on ajaa maailmankartalta kaikki muut valtiot pois paitsi Sveitsi ja Monaco. Ihan jalo tavoite. Sivubisneksenään Kimi on ajanut maailmankartalle suomalaisen viinapään.
Nuorempana minä hyppäsin maailmankartalle Tsekkoslovakian. Nykyajan nuoret saa aikaiseksi enää puolet siitä.

Idea reality-tv ohjelmaksi: ”Aja maasi maailmankartalle!” Kilpailijoina olisi noin 10 tyttö ja poika-paria(mieluiten pariskuntia), jotka valitaan älykkyysosamäärän, kielitaidon, yleissivistyksen, käytöstapojen ja viinapään perusteella. Kaikissa edellämainituissa pienempi arvo parempi.
Ohjelmassa kilpailtaisiin eri maissa ja vierailtaisiin esimerkiksi olut-ja viinifestivaaleilla, strippiluolissa ja oopperassa. Kaikkialla tavoitteena viedä Suomi-kuvaa maailmalle. Siirtyminen maasta toiseen tapahtuisi ainoastaan omalla autolla, jota pitäisi tietysti aina välillä ”laittaa” ja ”tuunata.”
Voittaja-pari pääsee viettämään viikonloppua Kimin ja Jennin kanssa Monacoon.

Minun ohjelmaformaatti olsi ”keittomies”. Siinä keittomies kiertelisi ympäri Suomea ryyppäämässä erilaisten ihmisten kanssa. Keittomies järjestäisi pippalot ja kävisi alussa alkossa ostamassa tilanteeseen sopivaa viinaa. Sitten sitä vaan ryypättäisi televisioyhtiön laskuun ja ajeltaisi humalassa munasillaan pappatuntskalla pitkin kylän raitteja. niin ja sitten krapula-aamuna mentäisi aina koko porukan voimin pihalle aamukuselle pelkät kumpparit jalassa. Sellainen formaatti.

No emmätiiä. Pitää nyt kattoa mitä muut tekee. Sen tietää sit ekan mutkan jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Royal Family muuttaa nimensä

(KULMAT) Suomalainen rap-kollektiivi Royal Family vaihtaa nimeään. Artistien antaman yhteisen tiedotteen mukaan nimenvaihdon syynä on ryhmän keulahahmoihin kuuluvan Pikku G:n...

Close