Kategoriat
Sähkeet

Ylen toimittamat uutissähkeet tiistaiksi

9 vastausta aiheeseen “Ylen toimittamat uutissähkeet tiistaiksi”

Yleisradiosta on viimeisten kymmenen tunnin ajan tullut parempaa ohjelmaa kuin miesmuistiin. Miksi aina ei voi olla näin?

Loistokasta. Kertakaikkisen loistokasta. Löytyisikö muuten seuraa 30-v miehelle 09-seudulta?

Kuka tietää, mistä saisin perittyä takaisin ne tv-maksun 10 tuntia (n. 23 senttiä), jotka menetin tänään? Pitäis ostaa uus auto, ja tämä 23 senttiä on just se rahasumma joka multa puuttuu!
Nimim. Ylen Syönyt

Siis ylen tämänhetkinen ohjelma on parempi kuin mitä MTV3 ja SubTV on ikinä lähettäny. Yhteensä.

Yle X:n jukeboxi soitteli parasta musaa aikoihin joten ne ”toimittajat” vois siis saneerata suoraan pihalle ja antaa sen jukeboxin jatkaa soittamista… nooh, ehkä tiistai illat vois säilyttää entisellään ja perjantain.
_Wheelie

Juuri tämän takia kannattaa kuunnella Radio Novaa. Aina ja yhä uudestaan. Minusta liikennetiedotteetkin voisi siirtää Radio Novaan muun mainos-hissimusiikkimössön sekaan. Radio Novaan voisi myöskin siirtää Sään, Aamun Peilin, Kansanradion ja Mikael Jungnerin sähköpostit. Ja Perussuomalaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myös suomalaisia ehdolla Nobelin saajiksi

(TNT) Suomalaisten Nobel-palkittujen lyhyt lista saattaa saada kauan kaivattua jatkoa tänä vuonna. Ehdokkaiden joukossa on palkintojenjakokomitean julkaisemien listojen mukaan jopa...

Close