Kategoriat
Muut

Lehden linkkivinkit perjantaiksi

www.helsinginsanomat.fi – Helsingin Sanomat on Suomen ja pohjoismaiden suurin sanomalehti, joka tarjoaa verkkosivuillaan uutisia sekä koti- että ulkomailta. Uusimmat uutiset ovat maksuttomia, arkistot eivät. Sivuilta on yhteys myös lehden Nyt-liitteen sivuille.
www.yle.fi – Suomen Yleisradioyhtiön kotisivuilla on myös uutisia sekä tietoja Ylen analogisten ja digitaalisten tv-kanavien nykyisestä ja tulevasta ohjelmistosta. Sivun kautta on mahdollista selata myös teksti-tv:n sivuja.
www.helsinki.fi – Suomen pääkaupungin helsingin kotisivut toimivat samalla Helsingin yliopiston avaussivuna. Sivut sisältävät runsaasti linkkejä matkailijoille ja kaupungin asukkaille hyödyllisille sivuille, kuten paikallisliikenteen aikatauluihin ja reittikarttoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Urheilulehtikatsaus keskiviikoksi

Jääkiekkopomot ovat idiootteja ja HPK perseestä - Suomalainen jääkiekko on heikossa jamassa, ja syy on liiton ja seurojen johdossa, toteaa...

Close