Kategoriat
Muut lehdet

Urheilulehtikatsaus keskiviikoksi

Jääkiekkopomot ovat idiootteja ja HPK perseestä – Suomalainen jääkiekko on heikossa jamassa, ja syy on liiton ja seurojen johdossa, toteaa Vesa Rantanen kaikissa Veikkaajaan edellisen sadan vuoden aikana kirjoittamissaan artikkeleissa. Lisäksi Rantanen moittii, että HPK on edelleen yhdistys, vaikka muut liigaseurat ovat osakeyhtiömuotoisia. ”Miten voi olla mahdollista”, kysyy Rantanen noin sadatta kertaa.
Muurinen ulos – Valmentaja Antti Muurinen on syyllinen Suomen jalkapallomaajoukkueen nollapeliin Andorrassa, New Orleansin tulviin, viimeaikaisiin lento-onnettomuuksiin sekä Rovaniemeen, kirjoittaa Matti Rönkä jokaisessa Suomen Urheilulehden numerossa. Röngän mielestä Muurisen erottaminen maajoukkueen johdosta ei riitä, vaan hänet pitäisi myös heittää ulos kaikista ravintoloista.
Suomen pitäisi liittyä Natoon – Helsingin Sanomien kolumnisti Olli Kivinen kannattaa voimakkaasti Suomen Nato-jäsenyyttä. Kivisen mielestä Nato on ainoa oikea valinta, jos pitää valita kaikkien nelikirjaimisten kansainvälisten järjestöjen joukosta, ja muutenkin. ”Olli Kivinen on sitä mieltä, että Suomen pitää liittyä Natoon”, Olli Kivinen perustelee.

16 vastausta aiheeseen “Urheilulehtikatsaus keskiviikoksi”

(Ylä-Surkee) ”Suomen on liityttävä Natoon, koska muuten jäämme Aatos Erkon varjoon. Paitsi Antti Muurinen, joka on heitettävä ulos Natosta”, uhosi separaattoristi Käly Lanko, joka oli lähes puolen tunnin ajan nälkä- ja tupakkalakossa keskellä Keravan maalaistoria. Uhkaava tilanne ja haulikko laukesivat kun Lanko haettiin vävynsä ja natonsa toimesta takaisin lähibaarin turviin.

Eikö Kivisen Olli ole sisäänheittäjänä siinä samaisessa itähelsinkiläisessä kantakuppilassa, jonne Muurisella on porttari.

Antti Muurinen on syyllinen kaikkiin esitettyihin syytekohtiin, mutta vain sen takia, että hän ei kuulu Natoon. Kysynkin nyt lajiliitoilta, mihin toimiin ne aikovat ryhtyä Antti Muurisen ja junnujalkapallon voimavarojen lisäämiseksi, jotta ne voidaan liittää Natoon.
T. nimimerkit Kysyn vaan ja Tuohtunut

Miten Matti muka voisi olla Jukka? Matti voi olla laajemman sukupuoliymmärryksen omaavalla keravalaisella pirkko-tukisukissa. Jukka siitä ei saa tekemälläkään. Sehän olisi perverssiä.

Minne Muurisella on porttari? Päivän vinkki: S-marketissa Ingmanin perinteiset jogurtit 10 senttiä/purkki. Saattaa olla suomalaista valmistetta. Pitää tarkistaa kunhan kerkiän.

Minun mielestäni urheilulehtien suurin ongelma on se, ettei niissä näytetä tarpeeksi tissejä. Edes miesten.

Natoon pitää liityä sen takia että olisi takuu vihun liiskaamisesta ennenkuin vihusta tulee vihu. Naapurillekin kannattaa keksiä sattuva solvaus ennekuin se ostaa koiran joka vääjäämättä joku päivä paskoo meidän portin eteen kadulle.
Eläimiinsekaantujanatsi!
Tabletit, lieden alla, ylimmässä laatikossa…

Kaikki muut jugurtit valmistetaan Suomessa paitsi Euroshopperin. Enemmän saisi olla kyllä puolalaisia jugurtteja. Puola ja Viro ovat Nato-maita, Suomi ei. Olli Kivinen tuskin syö muita kuin Nato-jugurttia.

Aijaijai, nimimerkki Parma ei selkeästi ole tutustunut Pirkan jugurttivalmisteisiin, tulevat nimittäin naapurimaa Copterlinestä.

Siinä tapauksessa aion välittömästi tutustua Pirkan Copterline-jugurtteihin. Tosin enemmän kuin Pirkan jugurteista, pidän Jacques Chiracista ketsupilla.

Ne Lidlin jugurtit ovat ihan paskoja. Suunnattu varmaan joillekin kurdeille. Niissä on makuvaihtoehtoina vaan jotakin taateli-pähkinää tai viikuna-rusinaa. Ei niitä voi syödä. Kyllä pitäisi saada puolalaiset jugurtit markettien hyllyille.

tää oo mikään tsätti.
Lehti uutisoinee, kun katsoo totuuden seuraavan tarpeeksi lähellä takamuksessaan.
Ja vastaus kysymykseesi, on.

Lidlin jughurteista sen verran, että siinä purkissa, jossa on mansikan kuva ja lukee kaikilla kotimaisilla kielillä, jopa suomeksi, ”Mansikkajugurtti”, on suhteellisen tuttua ja turvallista jugurttia. Muuten jughurttien maut ovat kyllä melko eksoottisia näin suomalaiseenkin makuun. Mielestäni porkkana-mämmi -jughurtin olisi voinut jättää keksimättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
New Orleans hakee uinnin MM-kisoja

(BATON ROUGE) Helsinki on saamassa rajun vastuksen kamppailussa uinnin seuraavien MM-kisojen järjestäjäkaupungista. Tiistaina Yhdysvaltain New Orleans ilmoitti halukkuudestaan ryhtyä kisaisännäksi....

Close