Kategoriat
Seksivau

Juhana Helmenkalastaja palasi julkisuuteen

(TURO TAILORIN KESKUSVARASTO) Poliisi eristi varhain perjantaiaamuna Turo Tailorin keskusvaraston ja evakuoi koko henkilökunnan. Virkavallan toimien syynä oli solmiovarastossa tapahtunut piiritystilanne, joka johti lopulta saarretun henkilön itsemurhaan. Poliisin tiedottaja Toxic Avenger vahvisti Lehden toimituksen liepeillä norkuvalle kulkukissalle, että surmansa saanut henkilö oli sekatyömies Juhana Helmenkalastaja.
”Se rasittava ihmiskyrpähän siellä katosta roikkui, helvetin ruma solmio kaulansa ympärille kiristyneenä. Haju oli jotenkin kammottava, vaikka menimme [Helmenkalastajan] lähelle vasta kun nykiminen loppui ja viimeinenkin vaara pelastumisesta oli ohi”, Avenger kuvailee hymyillen valloittavasti kameralle.
Journalistiliiton puheenjohtaja Pekka Laine ottaa tapahtuneesta täyden vastuun.
”Kyllä tämä meidän toimittajien piikkiin menee. Täytyy rehellisesti myöntää, että koko mies pääsi unohtumaan aivan kokonaan. Sehän on sama kuin jättäisi koiran ruokkimatta, ei tällaiset mitään osaamattomat julkisuuspellet pärjää ilman huomiota. Kyllä tämä on koko ammattikunnalla peiliin katsomisen paikka”, Laine kommentoi.
”Tämä on suurin inhimillinen katastrofi sitten taannoisen poliisikoiran ampumisen”, kohti solmiokauppaa raahustanut Kata Kärkkäinen suri.

9 vastausta aiheeseen “Juhana Helmenkalastaja palasi julkisuuteen”

Mieleeni palautui tuon poliisin tiedottajan kaiman sarjakuva-albumit. Täytyypä mennä etsimään niitä. Ja tissejä.

Kyllä tämä taisi olla ihmiskunnan suurin tragedia sitten Ronald Reaganin dementoitumisen. Ja hauskin sellainen.

matti-uutisten välipäivänä oli ”missä olet diilikisailija” neljännes palsta, siellähän helmensukeltajakin patsasteli kädet taskussa.
tjeu, jostain pitseriasta varmaan löydät vanhoja lööppilehtiä.

Elääkös se Reagan sittenkin vai oliko edellinen kommenttini jotain mautonta pilaa?
Nyt olen kyllä jo unohtanut, kuka oli Juhana Helmenpelastaja. En kyllä muista kirjoittaneeni tätä kommenttiakaan.

Mutta oli kai jättänyt lapun jossa julisti olevansa vastuussa Fortumin optioista niin että Suuret Johtajat voivat huokaista helpotuksesta.

Hehheh. Kerrassaan hauska kestosolmuun sidottu juttu. Maallisen makaaberi kaikessa limemäisyydessään.
Pieni vinkki: Helmankalastelijan on nähty myös sotkeutuvan kuntopyörään uusimmassa Sport -lehdessä. 😉

Uskomatonta roskaa, kuten tämän ”lehden” jutut aina. Miksikö tulin sivuille? No siksi ettei Googlessa ole paskasuodatinta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ministerit kinastelevat Fortum-optioista

(IN ARCADIA EGO) Kauppa- ja teollisuusministeriön entisten salkunhaltijoiden kinastelu siitä, kuka on poliittisessa vastuussa Fortumin optiojärjestelyistä, kiihtyy yhä. "LÄÄ LÄÄ...

Close