Kategoriat
Politiikka

Ministerit kinastelevat Fortum-optioista

(IN ARCADIA EGO) Kauppa- ja teollisuusministeriön entisten salkunhaltijoiden kinastelu siitä, kuka on poliittisessa vastuussa Fortumin optiojärjestelyistä, kiihtyy yhä. ”LÄÄ LÄÄ LÄÄ demarit on tyhmiä, demarit ei osaa, LÄÄ LÄÄ LÄÄ”, totesi kansanedustaja Kimmo Sasi (kok).
Sinikka Mönkäre ja Erkki Tuomioja kiistivät väitteen jyrkästi. ”Se on ite, joka toista haukkuu, sen napa pyörii ja paukkuu. Yykaakooneeviikuuseekasiysikymppi erkat, avain on auringossa”, Mönkäre vastasi ja juoksi nurkan taa piiloon.
Tuomioja kävi liimaamassa ”Potkaise minua”-lapun Sasin selkään välkkärillä, mutta isot pojat kostivat tempauksen seuraavalla liikuntatunnilla, kun Erkki valittiin viimeisenä jääkiekkojoukkueeseen ja hänet laitettiin maalivahdiksi ilman suojuksia.

3 vastausta aiheeseen “Ministerit kinastelevat Fortum-optioista”

En muista, lähtikö tämä koko homma alun perin siitä, kun Sasi kävi raaputtamassa harpilla Tuomiojan äänestysnappuloihin ”Erkki on homo”, mistä kostoksi Tuomioja kirjoitti Eduskuntatalon miestenvessan neljännen looshin seinään ”Kimmo on Stasi”. Ja sitten tuli kehiin Fortum ja nyt ollaan tässä. Ja Mönkärekin vedettiin leteistä mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kirkkoon kuulumisen syitä tutkitaan

Kirkon tutkimuskeskus käynnistää kirkkoon kuulumisen syitä koskevan tutkimuksen. Tutkimusta varten kerätään loppuvuoden 2005 aikana seurakuntien jäseniltä ympäri maata vapaamuotoisia kertomuksia...

Close